Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 3 vendég3 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

KORCSOLYÁZÁS

KORCSOLYÁZÁS

Február végén, nagyon szép – bár kissé hideg – időben úgy döntöttünk Kis Attilával, hogy elvisszük osztályainkat, a 7.c-t és a 6.b-t egy jó kis korcsolyázásra.

Gyalog mentünk a Kiserdőn keresztül, és el kell, hogy ismerjük, fejlődtek az ifjak: míg tavaly morogtak, ha gyalog kellett menni, most nem volt semmi panasz. Mondjuk így is volt logikus: hamar odaértünk, hamarabb, mintha buszra vártunk volna. És legalább a bemelegítés és a levezetés is megvolt így.

Jómagam nagyon szerettem a korcsolyát, mint sportot – nézni… Még bennem él a Regős-Sallai páros felejthetetlen jégtánca gyerekkoromból. Viszont arra is élénken emlékszem, hogy húszévesen próbáltam ki először ezt a sportot a Velencei tavon, és hát valahogy elment tőle a kedvem, miután az első percben sikeresen lementem angol spárgába… Nem volt egy felemelő élmény!

Kis Attila kollégám se volt hajlandó a jégre menni, gondolom, hasonló megfontolásból. Legalább a biztonságos távolságból tudtunk vigyázni tanítványainkra és gyönyörködni ebben-abban!

Voltak meglepően ügyes gyerekek, akik száguldoztak a jégen, piruettek, előre-hátra, mi meg csak néztünk, hogy ejnye, ezt se gondoltuk volna! No persze voltak olyanok, akiket kevesebb tehetséggel áldott meg a sors, mindenesetre jól lehetett szórakozni azon, ahogy a rózsaszín korlátba kapaszkodva majdnem öt kört megtettek, vagy amikor elhaló sikollyal konstatálták, hogy ajjaj, jön a fal, és nem, nem akar félreugrani… csatt!

És voltak olyanok, akik hoztak elemózsiát, vagy vettek maguknak a büfében, és rendeztek egy laza pikniket…

Mindenesetre örülünk, hogy az Intersport biztosítja ezt a remek szórakozási és sportolási lehetőséget, reméljük, jövőre is tudunk menni!

Rácsai Róbert

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum