Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 3 vendég3 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Német drámafesztivál

Országos német drámafesztivál Ugodon

 

Hosszú és fárasztó próbasorozaton van túl a 7.a osztály 23 tanulója. Az ugodi drámafesztivál kétévente kerül megrendezésre, amelyre 15-20 perces német nyelven előadott színdarabbal lehet nevezni. Andersen meséjét, A császár új ruháját(Des Kaisers neue Kleider) Fertig Erzsébet dramatizálta és koreografálta.

A betanulás alatt sok probléma adódott, ekkor derült ki, hogy több rendezvény esik erre az időpontra. Nem volt egyszerű átszervezni a szerepeket, sőt az utolsó héten még egy plusz tanulóra is szükség lett, szintén egy másik verseny miatt. Szente Barnabás 8.a osztályos tanuló vállalta a közreműködést. (Köszönjük Barni!)

Április 2-án, amikor iskolánkban már tavaszi szünet volt, komoly próbák folytak 10-14 óráig. Másnap mindenki igyekezett kitenni magáért és a legjobbat nyújtani. A zsűri Sehr gut, azaz nagyon jó minősítéssel értékelte a teljesítményt. A 7.a osztálynak a szünetből még egy nap telt el munkával, aminek tehát nem akármilyen gyümölcse lett. Példamutató viselkedés és hozzáállás volt ez gyerekek!!

Igazán örülünk az eredménynek!! Köszönjük az összes szereplőnek az energiát, az időt és a lelkiismeretes szereptanulást, Erzsi néninek a türelmet, a fáradságot és a lelkesítést.

A felkészítésben résztvevő némettanárok: Bokor Zsuzsanna és dr. Kovácsné Balázs Tünde

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum