Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Székelyföld gyöngyszemei – Kirándulás Erdélybe

Székelyföld gyöngyszemei

Volt osztályommal ötödikes koruk óta nagyon sokat kirándultunk, sok érdekes helyen jártunk együtt belföldön és külföldön egyaránt. Utolsó nagy közös úti célunk Erdély volt! 2011. július elsején kelt útra a 8.A osztály szülőkkel és ismerősökkel kiegészült 37 fős csoportja.
Egy hetet töltöttünk Erdélyben, megcsodáltuk e gyönyörű vidék számos látnivalóját. Jártunk Marosvásárhelyen, Kolozsváron és Csíksomlyón. Sétáltunk az ősi szász település, Segesvár várának ódon hangulatú utcáin. Gyönyörködtünk a Gyilkos-tó, a Békás-szoros, a Szent Anna-tó és a parajdi sóbánya különlegességében. Petőfire emlékeztünk Fehéregyházán, Tamási Áronra Farkaslakán és Orbán Balázsra Szejkefürdőn. Megismerkedtünk a sajtkészítés rejtelmeivel és sütöttünk kürtőskalácsot is. Az utolsó napon pedig Nagyvárad nevezetességeinek megtekintésével búcsúztunk Erdélytől.
A jó hangulatú, vidám társaság fantasztikus napokat töltött együtt, rengeteget beszélgettünk és nevettünk. Azt hiszem, igazán különleges dolog, ha egy, az iskolát már elhagyni készülő osztály utoljára még egy hetet közösen szeretne eltölteni és ezt majdnem teljes létszámban meg is teszi.. Fantasztikus élmény volt velük tölteni ezt az ajándék-hetet!
Köszönöm Soltész Gergelynek a remek szervezést és idegenvezetést, a volt 8.A-soknak pedig a felejthetetlen utolsó napokat! Sok sikert kívánok mindnyájuknak a középiskolai tanulmányaikhoz!

 Bokor Zsuzsanna  

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum