Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Dominó délután a Dózsában

Dominó délután a Dózsában

Izgalom, egy kis feszültség, egymásra figyelés és rendkívüli kreativitás volt jellemző a 04.14-ei rendezvényre. Veress József Igazgató Úr bevezetője, a szabályok ismertetése után hat veszprémi csapat indult ezen a versenyen. A célja ennek a rendezvénynek az egyik főszervező Kishalminé Ágfalvi Andrea szerint, hogy ösztönzi a tanulókat a csapatmunkára, türelmes alkotásra, a térben látás fejlesztésére és pozitív módon befolyásolja a szabadidős tevékenységet.

A Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános Iskola „Kujtorgatók” nevű csapata egy horgászbotot rakott ki dominókból emléklappal jutalmazták.

A „Szuper-domi-dominó” csapat szintén a Szilágyiból egy pingvint rakott ki, amelyik a napsütésben áll, emléklappal és ajándékokkal lett az a munka jutalmazva.

A negyedik helyezett a „Cholnoky Dominósok” a Cholnoky Jenő Általános Iskola 3. évfolyamos tanulói egy zászlót raktak ki, miután eldőlt az összes dominó ez lett a magyar zászló. Sok szép ajándékot és oklevelet kaptak.

A harmadik helyezett csapat a „Dominókirályok” a Báthory István Általános Iskola diákjai egy fát raktak ki (a Föld napjához kapcsolódóan). Ezt a fát egy buldózer (játékautó) kidöntötte pedig ott volt egy stop tábla, ami arra figyelmeztetett, hogy a fákra szükség van az oxigén dús levegő miatt és azok a fák még élni akarnak, mint mi is. A gép nem kímélte a fát, a dominók eldőltek pedig a fa most akart virágba borulni.

A második helyezett „A nagy hármas” Dózsa György Iskola diákjai. Egy állatkertet raktak ki nagyon sok állattal, szép környezetben. Engem a kerítés egy hatalmas körtérre emlékeztetett és hibátlanul működött a dominók eldőlése.

Az első helyezett a „Szivárvány” csapat a Kozmutza Flóra Iskola diákjai. Ők össze tudták hozni a déli sarkot az északival a jeges medvét a pingvinekkel. Nagy mennyiségű dominóval dolgoztak miután hibátlanul működött, teljes összhangban, csendben dolgoztak, mindenki tudta a dolgát. Én személy szerint nagyon gratulálok a három fiúnak és felkészítőiknek.

Remélem jövőre már annyi gyerek jön el a Dominó napra, hogy a 4 tornaterem is kevés lesz.

Köszönjük ezt az érdekes és szórakoztató kezdeményezést a két szervezőnek Kishalminé Ágfalvi Andreának és Bettesné Lengyel Andreának.

 

Bakonyiné Major Mária

3.c osztályos diák Anyukája

képek az eseményről

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum