Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Legyen ilyen minden nap!

Bakonybélben járt az 5.b osztály

bakonybel2021.5b

Az idén ősszel mi nyertük a papírgyűjtést a felső tagozaton! Nagyon örültünk a sikernek, de mikor azt is megtudtuk, hogy ez egy tanításmentes napot jelent számunkra, még izgatottabbak lettünk!
S ráadásul az is kiderült, hogy belépőjegyet nyertünk a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorba.
De nem csak oda mentünk! Somlai Enikő apukájának segítségével a Csillagdát is díjmentesen látogathattuk meg. Köszönjük szépen neki is és a diákönkormányzatnak is az ajándékot!

 

Reggel 8 órakor indultunk, s első utunk a Monostorba vezetett. Itt érdekes dolgokat tudhattunk meg a monostor történetéről, s az itt élő szerzetesek életéről. Majd pedig egy izgalmas nyomozásban vettünk részt, mert az elveszett Szent Benedek érmet kellett megkeresnünk. Csapatokban dolgoztunk, s mindenki megtalálta az eltűnt kincset!

Rövid séta után a Csillagdába érkeztünk. Egy csillagász bácsi várt bennünket, s emeletről emeletre beavatott minket a csillagászat rejtelmeibe. A planetáriumban egy 3D-s filmet láttunk a bolygókról. Nagyon tetszett! Jókedvűen szálltunk vissza a buszra, s élményekkel telve érkeztünk vissza az iskolához. Egyetértettünk Zorkával: „Legyen ilyen minden nap!”

 

Adorján-Csomai Milán

A Bakonybélben készült fényképek ide kattintva megtekinthetők

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum