Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS 2021. MÁJUS 26.

Kedves 6. és 8. osztályos Tanuló!

 

Tájékoztatunk, hogy 2021. május 26-án, szerdán részt veszel az Országos Kompetenciamérésben.

A tesztek olyan matematikai és szövegértési eszköztudást mérő feladatokból állnak, amelyek a tanulóknak azt a képességét mérik, hogy a tanultakat hogyan tudják alkalmazni valódi helyzetek, problémák megoldásában.

 

Ezen a tanítási napon 7:45-re meg kell érkezned az iskolába és a kijelölt teremben felmérésvezető tanár irányításával egy tesztfüzetet kell kitöltened. A munkához szükséged lesz íróeszközökre (toll, ceruza), vonalzóra és számológépre (telefon, tablet használata TILOS), ezeket hozd magaddal!

A munka 8 órakor kezdődik és kb. 12:05-ig tart. A tesztfüzet kitöltésére 4 × 45 percet fordíthatsz, melyek között szüneteket tartunk.

 

A felmérés részét képezi egy Tanulói kérdőív, melyet szüleiddel együtt ki kell töltened és szerdára, a mérés napjára visszahoznod az iskolába!

 

A felmérés eredménye alapján nem csak a Te teljesítményedet, hanem az Iskola oktató munkáját is értékelni fogják. Fontos, hogy képességeidnek megfelelően, legjobb tudásod szerint vegyél részt a mérésben!

Szeretnénk, ha legalább az elmúlt évek színvonalának megfelelő méréseredmények születnének idén is.

 

Tisztelt Szülők!

 

Gyermekük egy Tanulói kérdőívet visz haza, amelynek kitöltése nem kötelező, de a mérés értékeléséhez nagyon fontos információkkal szolgálhat. Kérjük, hogy segítse munkánkat ennek a kérdőívnek a kitöltésével, és május 26-án, szerdán, küldje vissza az iskolába gyermekével, akkor is, ha nem tölti ki!

A Kérdőívre a gyermek nevét TILOS ráírni!

 

A tanulók mérési azonosítót is kapnak. A tanuló személyét csak ennek alapján lehet azonosítani, mert a tesztfüzetet név nélkül töltik ki és az azonosító adatokat titkosan kell kezelni. Ezt a mérési azonosítót egy Névkártya tartalmazza, amit a mérés napján gyermeke hazavisz és átad Önnek.

Ezt a kártyát őrizze meg!

Ezzel az azonosítóval lehet majd megnézni a mérési eredményeket a https://www.kir.hu/okmfit honlapon 2022. február 28-tól.

 

Ha a mérés napján gyermeke nem tud iskolába jönni betegség vagy más ok miatt, jelezze azt telefonon vagy személyesen 8 óráig. A tanuló hiányzását a Házirendben előírtak szerint kell igazolni!

 

Együttműködését kérve, tisztelettel:

 

Veszprém, 2021. május 21.

 

Lengyel Károly                              Kovács Teréz Krisztina

igazgató                               a mérés iskolai koordinátora

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum