Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Köszönet

Ebben az évben minden kicsit más a megszokottakhoz képest. Mintha a világ kinőtte volna a ruháját. A folytonos változáshoz már hozzá szoktunk, de az idei karácsonyra készülődve a Dózsa Iskolában felfigyeltünk valamire.. az az egy dolog, ami állandó most különösen is érezhető minden idegszálunkkal, szívünkkel, lelkünkkel. Ez az egy állandó: a szeretet.

 

Iskolánkban szerettük volna, ha a karácsony melegét különösen is érzik diákjaink, az iskolában dolgozók mindannyian. Úgy gondoltunk, ha nem is lehetséges olyan programsorozat megvalósítása, mely az előző években megtörténhetett, mégis szerettük volna, ha ez az advent, ez a karácsonyi készület az összetartozás jegyében a körülmények ellenére is sikerülne.

 

Sikerült, köszönhető ez Önöknek, Nektek!

 

Az adventi időben szépen, apránként elkezdtük díszíteni iskolánkat, közösen. Látszott, hogy mindannyiunk számára fontos volt ez, hiszen hol egy segítő kéz, hol 1-1 szép dísz otthonról a Dózsás Karácsony megvalósításában összpontosult.

 

Köszönet a gyerekeknek, különösen is az 5.b osztály napköziseinek az aktív részvételért. Köszönet a 10 darab fenyő girlandért a Pepperl+Fuchs vezetőségének és munkatársainak, hiszen nyitott fülekre, szívekre találtunk náluk, s ajándékuk nagyban hozzájárult az ünnepünk szépségéhez.

Köszönet mindazoknak a gyerekeknek, akik a „Menjünk mi is Betlehembe” című rajzpályázatunkra képek készítettek. 53 csodás alkotás érkezett, melyek közül a legkiemelkedőbbeket értékes díjakkal jutalmaztuk. A díjakat a Veszprémi Szent László Plébániának, Szabó János atyának és a Tihanyi Apátságnak köszönhettük. Szívet, lelket meglengető volt látni, hogy a gyerekeknek micsoda örömet adtak támogatóink önzetlen ajándékai.

 

Jobb adni, mint kapni! Ezt az örök igazságot szem előtt tartva adományozott iskolánk számára karácsonyfákat a Tarrósi család. Hála érte neki, hiszen a karácsony középpontja otthonainkban mindig a karácsonyfa.

A szorgos gyermek kezek nem is lustálkodtak. Még azon melegében a felállított fát feldíszítették az 1. és 2. osztályos gyerekek.

 

A fény újjá születésének voltam szemtanúja a karácsonyi készület idején a Dózsa Iskolában. Jószívű gyerekek a karácsonyi kézműves délutánon a kismadarakra is gondoltak. Úgy gondolták, hogy azok, akik csiripelésükkel még a szürkeség idején is színt hoznak számukra, megérdemlik, hogy kapjanak karácsonyi ajándékot. Madárkalácsot készítettünk és helyezünk ki az iskola udvarán található fákra az ő számukra.

Úgy gondolom, hogy méltán mondhatom, hogy a Dózsa Iskolában Önökkel, Veletek áldott karácsonyunk lehet.  Köszönet érte!

kosz1 kosz2 kosz3 kosz4 kosz5 kosz6

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum