Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

2019.december 02.

 

Jó reggelt és szép napot kívánunk kicsiknek és nagyoknak. Szinte hihetetlen, de ránk köszöntött a december, ezzel együtt már a héten iskolánkban is fel-felbukkanhat a nagyszakállú Mikulás.

Valószínűleg hólepte tájakon visz majd az útja kicsikhez és nagyokhoz.

 

Kedves focizni szerető felsős diákok!

A csütörtöki Mikulás kupa házi focibajnokságra a mai napon még leadhatjátok a jelentkezéseket a testnevelő tanároknál. A focitorna pontos időbeosztása hamarosan olvasható lesz az 1. sz. tornaterem ajtaján.

A diákönkormányzatunk szeretettel várja és hívja a szurkolókat  csütörtökön, 12 órától az 1. sz tornaterembe.

 

Ritkán adunk hírt falmászó verseny eredményről, ezért is szívesen számolunk be Fischer Lili 4.c osztályos diákunk kimagasló eredményéről, aki korosztályában első helyezést ért el az év utolsó versenyén, Budapesten.

Ezen a napon hirdették ki a Magyar Kupa 2019. évi falmászó versenyének összetett győztesét is, aki szintén Fischer Lili lett.

 

Kedves felsős diákok! A hagyományos adventi kézműves és játék délutánunkra sok érdekes programmal várunk benneteket december 12-én, csütörtökön délután.

Ez alkalommal a Gyermekekkel a kutyákért, kutyákkal a gyermekekért alapítvány javára szervezünk jótékonysági sütivásárt, amelyre várjuk majd a felajánlásokat.

Az alapítvány munkatársai és terápiás kutyusaik nem ismeretlenek számunkra, hisz tavalyi évben is sok kedves és értékes percet szereztek már nekünk, s találkozhattok velük december 12-én is.

 

Péntekig még várjuk a karácsonyfa díszkészítő pályázatunkra a felsős diákoktól a díszeket, melyet a portán névvel együtt adhattok le.

 

Az OKOSKODÓ játékunk múlt heti kérdésére  a jó válasz, a betlehemezés egy rövid kis színdarab, amely bemutatja Jézus születését.

KOVÁCS MÁTÉ 5/c, GENG VIKTÓRIA 8/b és RÉPÁSI GELLÉRT 6/a osztályos diákok küldtek jó megfejtést.

Vadas Márk eheti kérdése a Mikulás ünnephez köthető

 

Ki volt Szent Miklós?

 

Kérném, hogy ebben a hónapban a 7.a osztály hozza át majd az iskolatejet és gyümölcsöt a kisépületből. Egyúttal köszönjük a diákok nevében, hogy a 8. c-s fiúk lelkiismeretesen teljesítették a vállalásukat.

 

A következő jelentkezésünkig kívánok nektek Viviennel és Zsuzsa nénivel együtt, örömteli  napot, élmény teli hetet és boldog Mikulás ünnepet !

Megköszönve kitartó figyelmeteket most átadom a szót Lengyel Károly igazgató bácsinak.

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum