Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

2019.november 25.

 

Szép napot kívánok kedves dózsás diákok! Kívánom, ez a hét is tartogasson sok új élményt számotokra. Zsuzsa nénivel és Bencével együtt szeretettel köszöntjük a héten név- és születésnapjukat ünneplőket, sok örömet és boldogságot kívánva nekik.

 

Jó reggelt kívánok nektek! Szent András és Nyilas havában szeretettel köszöntelek Benneteket! András napjához legközelebb eső vasárnap, az idei évben december 1-e, advent első vasárnapja, ekkor gyújtjuk meg az adventi koszorún az első gyertyát. A négy gyertya a hitet, reményt, örömet és a szeretetet jelképezi.

 

Az Okoskodó műveltségi játékunk múlt heti kérdésére adott jó választ a kérdés feltevőtől, Vadas Márk 7.b osztályos diáktól hallhatjuk.

 

Az adventi koszorún a négy gyertya színei lila, lila, rózsaszín és lila, melyek a hitet, reményt, örömet és a szeretetet jelképezik. Jó megfejtőink a héten.

RÉPÁSI GELLÉRT 6/a, RÉPÁSI CSANÁD 3/b, SLAVONICS GERGŐ 5/c, KOVÁCS MÁTÉ 5/c.

Eheti kérdésemre csütörtök délig várom megfejtéseiteket. Mi a betlehemezés?

 

Kedves felsős diákok! A hagyományos Mikuláskupa házi focibajnokságot december 5-én rendezi meg a diákönkormányzatunk a tesis munkaközösséggel, ahová jövő hét hétfőig várjuk jelentkezéseteket 5 fős csapatokkal, testnevelő tanáraitoknál.

Iskolánk tanulói eredményesen szerepeltek az Ipari Informatikaversenyén. Az Info Lamas csapat III. helyezést ért el.

A csapat tagjai: Font Lili, Jankovich Blanka és Schmidt Anna 7. a osztályos tanulók. Iskolánkat képviselte még a Tab-lett csapat (Pfennig Hanna, Krizmanich Kata és Koronczai Bálint), a Logi Robi csapat, a Genius Group csapat és a Kékhalál csapat is. Mindenkinek gratulálunk!

 

Pénteken rendezték meg a megye német nemzetiségi iskolái számára a kulturális fesztivált Városlődön. Iskolánk alsós és felsős tánccsoportja arany minősítést ért el.

Tagjaik a 5. a és b. valamint a 8.a tanulói voltak. felkészítőik Fertig Erzsébet. Szívből gratulálunk!

Kovács Léna 4.b osztályos tanuló vers kategóriában sikeresen szerepelt. felkészítője Holicsekné Sebestyén Annamária

 

Szeretném figyelmetekbe ajánlani városunk illatos advent rendezvényeit, ünnepváró programjait, melyek biztosan sok szép, maradandó élményt jelentenek majd. A részletes programot a Veszprém 7 Nap hetilapban megtaláljátok.

Kedves diáktársak tudtátok, hogy szombaton nyit a városi korcsolyapálya az Óváros-téren. Érdemes lesz ide is kilátogatni.

 

Advent közeledtével elcsendesedünk, a szívünk megtelik örömmel és várakozással ezért egy idézettel segítünk még jobban ráhangolódni a közelgő ünnepekre.

“Igazi lelkünket, akárcsak az ünneplő ruhákat gondosan őrizzük meg, hogy tiszta legyen majd az ünnepekre.” (József Attila)

 

Zsuzsa nénivel és Viviennel együtt megköszönve figyelmeteket, mosolygós napot, örömteli hetet kívánva adom át a szót Márta néninek.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum