Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

2019.október 14.

 

Kedves dózsás diákok, szép napot kívánva köszöntelek Benneteket Zsuzsa nénivel és Viviennel együtt ez előttünk álló hét kezdetén.

Javaslom mindenkinek, hogy használja ki a nyárutó minden percét, hisz ajándék ez a kellemes idő, így október közepén.

 

Reméljük, hogy a holnap déltől kezdődő papírgyűjtést sem mossa el az eső, annál is inkább mivel várom a diáksegítők, felsős lányok és fiúk jelentkezését délután háromtól öt óráig a pakoláshoz, személyesen is kereshettek vagy a portán iratkozzatok fel. Kedves kollégák és diákok!

Nagyon fontos tudni, hogy a hullámpapírt, dobozokat sem az iskolai konténernél, sem a MÉH telepen az iskola nevére nem vesznek át, mivel nagyon alacsony- csupán 5 Ft- az átvételi ár.

A papírhulladékot, újságot, szórólapot, könyvet viszont kérjük összekötve vagy dobozolva hozni, hogy gyorsabb legyen az átvétel. Ha valakinek az édesapja vagy nagypapája szívesen segítene a mérlegelésnél szeretettel fogadjuk. A kihelyezett felhívásokon az átvétel pontos időpontját is olvashatjátok.

Kérem azon osztályokat, akik nem vették fel a papírgyűjtési pénzt a héten tegyék meg.

 

Kedves alsós diákok! Töklámpást faragó versenyt hirdet október 14 – 18. között Szilvi néni és Andi néni, a munkáitokat az 2. c osztályba várják és egyúttal jó munkát kívánnak nektek!

 

Őszintén remélem, hogy a Dózsa 80 jubileumi héten a diákönkormányzat programjai, mint a Bütyölde kézműves és játékdélután a pénteki diáknapon a sport és játék kavalkád,

Bán tanár úr ötlete nyomán az időkapszula elhelyezése, az iskolatörténeti múzeum látogatása, sikeres dózsásokkal szervezett közönségtalálkozó maradandó élményt és tartalmas időtöltést jelentett az abban résztvevőknek.

Itt köszönöm meg azon kollégáimnak, osztályfőnökeiteknek a segítséget, akik sokat tettek azért, hogy ti jól érezzétek magatokat.

 

Az Okoskodó játékunk múlt heti kérdésére a helyes válasz az volt, hogy a kisépület helyén egykor egy tó volt. A helyes megfejtők neveit Vadas Márk jövő hét hétfőn osztja meg velünk, az eheti kérdése pedig a következő.

 

Az Okoskodó eheti kérdése továbbra iskolánk 80 éves történetéhez köthető.

Mi volt iskolánk neve 1949-ben?

 

Köszönjük a kérdést, melyre csütörtök délig várjuk megfejtéseiteket valamint a novemberi kérdésfeltevők jelentkezését is egy-egy érdekes témakörben, az alsó tagozatos diákoktól is szívesen fogadunk feladványokat az őszi szünet után.

Ezen a héten a következő nagy igazságot szeretném megosztani veletek, bánj másokkal úgy, ahogy szeretnéd, hogy mások bánjanak veled.

 

Legyen örömteli és boldog napjuk a héten név–és születésnapjukat ünneplőknek. Valamennyi dózsás diáknak és tanáriaknak napsugaras boldog hetet kívánok.

Köszönjük a kitartó és megtisztelő figyelmeteket és most átadom a szót Márta néninek.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum