Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 2 vendég3 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

2019. május 13.

 

Szép napot, jó reggelt kívánok kedves dózsás diáktársaim! Remélem kellemesen telt a hétvégétek és élmény dús programokon vetettek részt családotokkal együtt a Gizella-napokon.

 

Szeretettel köszöntelek Benneteket én is dózsás diákok! Ugyan a pénteken délben lezárult papírgyűjtés eredményéről most még nem tudok beszámolni, de valószínűleg idén tavasszal is jelentős mennyiségű papírhulladékot sikerült az osztályoknak összegyűjtenie. Külön öröm volt látni és nagy-nagy köszönet azon diákjainknak, akik lelkesen és szorgalmasan segítettek a rengeteg papírhulladék pakolásában.

Neveiket szeretném majd összegyűjteni és közzétenni a faliújságon, s javaslatot szeretnék tenni osztályfőnöki dicséretre.

 

A szervező Lambert Zsuzsa néni és a diákönkormányzatunk nevében köszönettel tartozunk a segítségért külön is Lechner Andrásnak, Pásztor Róbertnek, Bán Mihály és Horváth Gyula tanároknak, Udvardi Péternekférfi tanár kollégáknak, Ilcsik Andrea és Szélesy Esztella tanárnőnek, és iskolánk karbantartójának Hornung Tibornak valamint a Polgárőrség, a Dózsa Városi Baráti Kör tagjainak, Németh Levente közgázos diáknak, Szilágyi András, Böcskei Eszter, Kékesi Szabolcs, Devecseri Tibor, volt diákjainknak és a Mészölyné Kolonics Ágnes portásunknak.

 

Aki megfordult a gyűjtőkonténernél, láthatta, hogy valamennyien milyen komoly fizikai munkát végeztek, megbízhatóan és felelősségteljesen. Azt gondolom, a legkevesebb, hogy itt és most is megköszönjük a közösségért végzett munkájukat.

 

Az Okoskodó múlt heti kérdésre adott helyes választ osztja meg velünk Csillag Gréta 6.a osztályos diákunk

 

A helyes megfejtés James Potternek és Lily Evansnak hívták Harry Potter szüleit. Huszonkét jó megfejtőnk volt, neveik olvashatóak lesznek a faliújságon és a honlapon.

 

Eheti kérdésünk és egyben az utolsó is a Harry Potter témakörben

Melyik három színász játssza a három főszereplőt a filmsorozatban?

 

Jövő héttől a 6. a osztályból Jankovics Blanka és Pfenning Hanna feladványaira várjuk a megfejtéseket.

 

2019. május 19-én 9.30-tól a STOP SHOP Bevásárló Parkban ismét megrendezésre kerül, a Fuss az iskoládért Futónap. A résztvevő iskolák 100 és 600 ezer forint közötti sporteszköz támogatást nyerhetnek annak függvényében, hogy az iskola létszámához képest mennyi fővel vesznek részt az eseményen.

Tavaly 100 ezer forintot sikerült nyernünk! Idén szeretnénk ezt legalább megismételni. Ehhez nem kell más, csak el kell jönni a futónapra.

A táv: 1911m, amit lehet gyorsan, lassan, kocogva vagy esetleg sétálva is teljesíteni.

 

Jöhet veled apukád, anyukád, testvéred és barátaid is. Az ő részvételük is a Dózsa Iskola eredményéhez fog számítani. Mit nyerhetsz? Óriási élményt (több ezer ember együtt sportol), kapsz futópólót, tombolát, amivel értékes ajándékokat zsebelhetsz be, iskoládnak új sporteszközöket, és természetesen tesiből egy ötöst! Ha úgy döntöttél, hogy csatlakozol, akkor jelentkezz testnevelődnél, tanító nénidnél, osztályfőnöködnél!

Jelentkezés: Május 06.- Május 13. között a neved és póló méreted megadásával. Ha jönnek a szüleid is, akkor az ő nevük is méretük is kell! A gyors jelentkezők a tavalyról maradt pólókból is kapnak ajándékba!

 

Köszöntjük és sok boldogságot kívánunk valamennyi név—és születésnapos diáktársunknak. Zsuzsa nénivel és Ádámmal együtt kívánunk nektek tartalmas, szép hetet! Megköszönve figyelmeteket átadom a szót Márta néninek.

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum