Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

Sulirádió

2019. április 15.

 

Szép reggelt kívánok valamennyi dózsás diáktársamnak ennek a rövidre szabott hétnek a kezdetén, a sulirádió április 15-ei adásával jelentkezünk.

 

Kedves diákok! A tavaszi papírgyűjtési akciónkat május 7-10. között szervezi a diákönkormányzatunk. Kérem, hogy összekötve vagy dobozolva gyűjtsétek a papírhulladékot, hogy gyorsabban és zökkenőmentesen történhessen az átvétel a konténernél.

 

Jó reggelt kívánok nektek én is! Az OKOSKODÓ játékunk legutóbbi kérdésére a jó válasz az volt, hogy kb. 12,5 m a Balaton legnagyobb vízmélysége, jó megfejtőink Csillag Gréta, Jankovics Blanka, Schmidt Anna és Font Lili a 6.a-ból, Sobri Jóska 4. osztályos, Vadas Márk és Mária Ádám  a 6.b-ből.Gratulálunk!

Zsuzsa néni utolsó kérdése a Balaton témakörben, soroljatok fel legalább két, a Balatonhoz köthető sporteseményt. Megfejtéseiteket kivételesen jövő hét végéig várjuk.

 

Kedves Dózsások!

A Kenguru Nemzetközi Matematikaversenyen iskolánkból sok tanuló vett részt, az alsó és felső tagozatos versenyzők is megtöltöttek egy-egy tantermet.

A versenyen szép eredmények születtek, ezért a megyei legjobb eredményeket elért tanulókat és tanáraikat szeretnénk meghívni egy eredményhirdetésre. Az oklevelek átadása kedden a második szünetben lesz, ahova a következő tanulókat és felkészítőket várjuk szeretettel.

 

2.évfolyam:

Stogica Flóra , Bánó Szilárd, Lengyel Mátyás     

felkészítők: Lenkei Judit, Dériné Tamás Éva

 

3.évfolyam:

Ondró Máté Szabó Dávid, Gelléri Gábor   

felkészítők: Gálné Gacsal Erika, Szászné Csala Nóra

 

4.évfolyam:

Kocsis Júlia      

 felkészítő: Szöllőskeiné Eisenbeck Dóra

 

5.évfolyam:

Pölös Petra           

felkészítő:  Lengyel Károly

 

7.évfolyam:

Forintos Viktor , Nagy Katalin Míra, Renácz József, Kántor Kamilla, Grám Botond, Csordás Szabolcs, Bánó Viktória, Nagy Benedek, Kerékgyártó Fanni      felkészítő: Tislérné Ferencz Anett

Tehát őket várjuk kedden a második szünetben a fizika terembe.

Matematika Munkaközösség.

 

A hétvégén megrendezett Zrínyi Ilona Matematikaverseny országos döntőjén a 3.osztályosok közül 1.helyezést ért el Ondró Máté 3.c osztályos tanulónk. Máté nagyon büszkék vagyunk rád!

 

2019. ápr. 11-én került megrendezésre Márkón a XI. járási szavalóverseny. Iskolánkat alsó és felső tagozatos diákok is képviselték. Lestár Máté (3.a) I. helyezést ért el, míg Kolozsvári Petra ( 6.c) III. helyezett lett. Különdíjban részesült Török Fanni a 2. b osztályból, Kormos Lara az 5.a-ból, valamint Fischer Anna a 6.c-ből. Gratulálunk a helyezetteknek, minden résztvevőnek, és köszönjük a felkészítők munkáját!

 

Országos válogató táncversenyen modern tánc kategóriában az OrsolyaFashion Line Mozgásművészeti Egyesület egyik csoportja 1. helyezést ért el – tagja Bogdán Emese 2.b osztályos tanuló ( lehet, hogy más is az iskolánkból)

 

Adorján- Csomai Milán 2.b egy nemzetközi jéghoki versenyen Mariborban a veszprémi jéglovagokkal U10 kategóriában 7. helyezést ért el.

 

Kívánunk valamennyi dózsás diáknak jó pihenést, élményekben gazdag tavaszi szünidőt! Aki teheti használja ki a kellemesnek ígérkező kiránduló időt szabadtéri programokra.

 

Bizonyára sokan terveznek majd családi programokat is, fiúk higgyétek el a lányok biztosan örülnének a locsolásnak, s biztosan nem marad majd el a jutalom sem. Kívánunk nektek kellemes húsvéti ünnepeket a lányoknak pedig sok locsolót!

Kedves lányok! A fiúk nevében kérem fogadjátok tőlem szeretettel ezt a locsolóversikét,

Rózsa, rózsa szép virágszál,

Szálló szélben hajladozzál

Napsütésben nyiladozzál,

Meglocsollak, illatozzál.

 

Megköszönve figyelmeteket és szeretettel köszöntve, sok boldogságot kívánva a név-és szülinaposoknak, most átadom a szót Márta néninek.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum