Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

2019.március 11.

 

Sziasztok, szép napot és kellemes hetet kívánok kedves dózsás diáktársak! A sulirádió március 11-ei adásával jelentkezünk.

Némi ízelítőt már kaptunk a tavaszból, s reméljük hamarosan beköszönt a kellemes kiránduló idő is.

 

Jó reggelt kívánok én is valamennyi dózsás diáknak Viviennel és Ádámmal együtt köszöntünk Benneteket ezen a rövidre szabott héten!

Örömmel adunk hírt arról, hogy iskolánk elnyerte az Energiatudatos iskola címet egy évre, bővebben majd a következő iskolagyűlésen beszélnénk róla, de nagyon köszönjük a diákok minden olyan erőfeszítését, amellyel ti is hozzájárultattok a cím elnyeréséhez pld. takarékossági hőmérő, szelektív és papírgyűjtés, kupakgyűjtés, sulizsák akcióban való részvétel.

A szerdai napon 12 órakor kezdődő iskolai ünnepélyen emlékezzünk kegyelettel és méltó módon a márciusi ifjakra, kérlek Benneteket tűzzünk kokárdát és tiszteljük meg figyelmünkkel a 6.b osztályosok ünnepi megemlékezését.  

 

Az Orsolya – Fashion Line Mozgásművészeti Egyesület 2019. március 3-án kimagasló eredménnyel végzett az ESDU  [esdu] Nemzetközi Kvalifikáción, melyen a Dózsa Iskolából részt vettek (a nevek ABC sorrendben):

Bogdán Dalma, Bogdán Márta, Gáspár Hanna, Kormos Lara, Kormos Lia, Matos Imola, Menyhárd Lili, Rákos Kira,

Sándor Borbála, Sándor Julianna, Szilágyi Dorka, Tihanyi Gyöngyvér, Titz Dóra.  

Az Egyesület kijutott a 2019. évi világbajnokságra, Porecbe. Gratulálunk sport és tánc eredményükhöz és további szép sikereket kívánunk!

 

Szeretettel köszöntelek Benneteket! A pénteki diáktanács ülésen sajnos nem minden  osztály képviselője volt jelen, aminek az okát sem tudjuk, pedig sok fontos információ hangzott el a diákélet várható eseményeiről.

Zsuzsa néni kéri, hogy az áprilisi ülésre az iskolánk jövő évi 80 éves jubileumi rendezvénysorozatának programjaira tegyetek ti is javaslatokat.

 

Az iskolavezetés döntése szerint és magam is kérném – a felső tagozaton- a tízórai elfogyasztását az 1. szünetben az ebédlőben vagy az osztálytermekben, csak indokolt esetben a 2. szünetben az órarendi órák miatt, de a 3. szünetben senki ne tízóraizzon az ebédlőben. Kérem az ebédlői és a folyosói ügyeletes kollégák segítségét is, ebédlői rend betartásában. Előre is köszönöm.

 

Az OKOSKODÓ múlt heti kérdésére valamennyi megfejtő jó választ adott. A tengeri malac a zöldségeken, gyümölcsökön kívül szívesen fogyaszt fűféléket is.

Vörös Nóra 4.a, Félix a 2.c-ből, Heizer Alíz 4.a, Adorján-Csomai Vivien 7.a, Geng Viktória 7.b, Vadas Márk 6.b, Szilák Emma 2.a, Búzás Benedek 2.c, Kerékgyártó Fanni 7.a, Biernbauer Zsombor 5.b, Tanai Soma 2.c, Somlai Gellért 6.b, Szilák Noémi 4.a, Máté Vanda 2.c, Bakonyi Boglárka 2.c, Szarvas András, Hagemann Kata 4.a, Pfenning Luca 4.a, László Miranda 2.c.

Gratulálunk.

 

Eheti kérdésünk a házi kedvencek témakörben. Milyen színűek leggyakrabban a hullámos papagájok?

 

Az idei évben a Víz Világnapján szervezi meg  diákönkormányzatunk a hagyományos témanapját, melyen március 22-én, jövő hét péntek délelőtt  játékos csapatversenyek és vetélkedők várják a felső tagozatos  diákokat.

Már most szeretném kérni, hogy öltözzünk kékbe ezen a napon, mert egy meglepetés programmal is készülünk.

 

Élmény teli hetet és jó pihenést kívánunk Zsuzsa nénivel és Viviennel együtt nektek a hosszú hétvégére, átadva a szót Márta néninek.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum