Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 1 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

Sulirádió

2019.február 18.

 

Jó reggel kívánunk, remélve, hogy az alsós diákok jó hangulatban töltötték az elmúlt két péntek délutánt, s kívánom, hogy a felsősöknek is hozzon a farsangi bál önfeledt szórakozást.  

 

Szép napot kívánok mindenkinek! Köszönjük a felsős farsangra az eddig beérkezett értékes tombola felajánlásokat és dekorációs kellékeket a napköziseknek, holnapig még köszönettel fogadjuk a további tombolatárgyakat.

A 6. b-seknek köszönet, hogy a szünetekben és pénteken 18 óráig árusítják a tombolát, érdemes vásárolni, hisz értékes nyeremények várnak gazdára.

 

Aki a felsős farsangon beöltözik vagy műsorral készül kérem, hogy a portán elhelyezett jelentkezési lapra írja fel magát,mert keddtől már nem tudjuk a jelentkezését elfogadni. Egyúttal kérem az osztályfőnököket és a műsorral készülőket, hogy a fellépő zenét is a holnapi napon adják le nekem pendrive-n.

 

A mai napon a 3. szünetben a diákönkormányzati faliújságnál rövid megbeszélésére várja Zsuzsa néni a diáktanács tagokat a farsanggal kapcsolatban.

A szervező diákönkormányzat nevében mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánunk a február 22-ei farsangi mulatságon.

 

az OKOSKODÓ fejtörő játékban négy héten keresztül a házi kedvenceinkről teszek fel nektek kérdéseket, melyre csütörtök délig várom megfejtéseiteket.

Átlagosan hány évig él egy kutya?

 

Az OKOSKODÓ korábbi 4 kérdésre a legtöbb jó választ adták. Varga Leé Szabolcs 5. a, Fischer Anna  a 6.c-ből, Vámosi Ferdinánd 5.a.

A diákönkormányzatunk jutalmait a mai napon vehetitek át 14 órakor Zsuzsa nénitől a diákönkormányzati faliújságnál, gratulálunk.

 

A sulirádió adása után kérjük hallgassátok meg az 5.c emlékező műsorát iskolánk névadójáról, Dózsa Györgyről. Egyúttal mindenkit szeretettel várunk a 2. szünetben, 9.45 órakor a Dózsa szobornál történő rövid megemlékezésre és koszorúzásra a dózsás közösség és a diákönkormányzatunk nevében.  

 

Sok örömet és boldogságot kívánunk a név- és születésnapjukat a héten ünneplő diákoknak valamint jó farsangolást kívánunk felsős diákjainknak.

Megköszönve figyelmeteket, most átadom a szót Badacsonyi Márta néninek.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum