Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

2019.január 28.

 

Sziasztok kedves dózsás diáktársak! A sulirádió januári utolsó adását hallhatjátok.  

 

Jó reggelt, szép napot kívánok nektek kedves dózsás diákok Viviennel és Ádámmal együtt! Gondolom már izgatottan készülődtök a közelgő farsangi mulatságokra, bízom benne, hogy tomboló influenzajárvány sem dönt ágynak benneteket.

Ezért, még gyakrabban mossatok kezet, s ha rossz a közérzetetek, no nem a várható dolgozatírástól, akkor tanácsosabb odahaza maradnotok.

 

Az Okoskodó rejtvényjátékunk múlt heti megfejtését és helyes megfejtőit Kolozsvári Petra ismerteti valamint a jövő heti feladványt Márton Lilla 6.c osztályosoktól hallhatjátok.

 

A kérdésemre adott helyes válasz Emily Blunt színésznő játszotta a 2018-as Mary Poppins feldolgozásáben Maryt.

11-en küldtek jó választ, ők név szerint Varga-Leé Szabolcs 5.a, Fischer Anna, Király Nóra , Kovács Jázmin , Cséke Lili , Holló Máté  6.c-s diákok, Font Lili 6.a, Vörös Nóra 4.a, Vámosi Ferninánd 5.a, Schmidt Anna 6.a, Biernbauer Zsombor 5.b. Gratulálunk a jó megfejtőknek.

 

Eheti feladványom

Aki szeretne feltenni diáktársainak OKOSKODÓ kérdéseket négy héten keresztül, az a kérdéseit a megfejtésekkel együtt ezen a héten csütörtökig adja le Lambert Zsuzsa néninek.

 

Kedves diákok! A 2. félévi ebédelési beosztás is az 1. félévivel megegyező. A 7-8. évfolyam diákjai kérem az ebédelési rend szerint étkezzenek.

A feliratkozott soron kívül ebédelők az ügyeletes tanár kollégát keressék. Szívesen említem meg, hogy némiképp javult a felsősök ebédlői viselkedése, de kérném, hogy ne mindenkit elsodorva közelítsétek meg az ebédlőt, s ha beléptek köszönjenek és köszönjétek meg úgy az ebédet a konyhás néniknek, ahogy otthon is teszik.

A 7. a osztály diákjait február 1-jétől kérem az iskola tej és gyümölcs szállításra szerda kivételével az első szünetben. S még egy apróság, ígérem nem haragszom meg, ha a dózsás diákok köszönnek nekünk jártukban – keltükben, s ha netán a fiúk még az ajtónál előre is engednek bennünket és lány osztálytársaikat, már szebbé tehetnék a napunkat, ettől a kis figyelmességtől..

 

Kedves felsős diákok!

A farsangra továbbra is várjuk a tombola felajánlásokat, dekorációs kellékeket. Szép és mosolygós napot, élményekkel teli hetet kívánunk nektek!

 

Szeretettel köszöntjük a név- és születésnapjukat ezen a héten ünneplő diáktársakat, sok örömet és boldogságot kívánva nekik! Most átadom a szót Márta néninek.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum