Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

2019.január 21.

 

Jó reggelt kívánok kedves dózsás diákok! Zsuzsa nénivel és Viviennel együtt köszöntünk Benneteket az Ágnesek neve napján a sulirádió január 21-ei adásával.

 

Köszöntelek Benneteket!

A mai napon, a február 18-ig tartó Vízöntő havába léptünk. S a mai napon emlékezünk Madách Imrére, az Ember tragédiája dráma írójára, aki ezen a napon született 1823-ban, Alsósztregován.

 

Szép és mosolygós napot kívánok valamennyi dózsás diáknak! A pénteki diáktanács ülésünkön jó néhány kezdeményezés folytatatásáról (csendpercek, zenekonzerv, SZETÁP szoba, iskola büfé) kértük a véleményeteket Bán Mihály tanár úrral együtt.

A diákok szeretnék, ha a továbbra is hallható lenne a pénteki első szünetben a zenekonzerv adása, valamint támogatnák a SZETÁP szoba újraindítását és szívesen fogadják a csendpercek kezdeményezését, viszont az iskolabüfé beindítását nem indokolja tömeges igény.

Az automata kérdésére vissza fogunk térni. Az ötletládán keresztül továbbra is várjuk javaslataitokat, hogy milyen menzás ételeket fogyasztanátok szívesen.

Kérem a diáktanács tagokat, hogy osztályfőnöki órán az osztálytársaikkal osszák meg az elhangzottakat, valamint a farsanggal kapcsolatos fontosabb információkat.

 

Kedves diákok! A múlt héten Márton Lilla 6. c-s diáktársam tette fel kérdését. Az erre adandó helyes választ és a következő heti feladványt pedig osztálytársától, Kolozsvári Petrától hallhatjátok.

 

Grincs kutyáját Maxnak hívták, sajnos a Mex fejtést nem tudtuk elfogadni, nagyon sok jó megfejtőnk volt, szám szerint 35-en, sokan az alsó tagozatból is küldtetek megfejtést. Neveiteket hamarosan olvashatjátok a faliújságon.

 

Ki játssza a 2018-as „Mary Poppins visszatérben” Maryt?

A megfejtéseket csütörtök délig várjuk az Okoskodó ládikába.

 

Kedvős felsős diákok! Köszönjük, hogy a 6. b-s lányok vállalták a tombola árusítását február 18-tól.

Buzdítanék mindenkit, hogy jelmezben érkezzen vagy műsorszámmal is készülhet, mert így díjtalan a belépés és értékes nyereményekre is nagyobb lesz az esélye.

 

Szívesen fogadjuk a portán olyan tombola felajánlásaitokat, melyet ti is szívesen haza vinnétek, ugyanígy dekorációs kellékeket (lufi, girland stb.) is hozhattok vagy készíthettek.

A februári iskolagyűlésen a fontosabb tudnivalók is elhangzanak majd.

 

Kedves diákok!

 

A kultúra napja alkalmából több városi program is várja  az érdeklődőket, de szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Laczkó Dezső Múzeum kínálatát.

A holnapi napon, kedden 10-18 óráig ingyenesen látogathatóak az Erzsébet ligeti múzeum állandó és időszaki tárlatai valamint a Bakonyi Ház is.  

Sok örömet és boldogságot kívánunk a név- és születésnapjukat a héten ünneplő diáktársaknak valamint jó egészséget mindenkinek és most átadom a szót Márta néninek.  

 

Lambert Zsuzsanna

felsős diákönkormányzatot segítő pedagógus

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum