Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

2018.december 17.

 

Jó reggelt kívánok kicsiknek és nagyoknak! A 2018-as év utolsó sulirádiós adásával köszöntünk mindenkit.

A szombati csillagászati projektnap sikeréhez, az utazó planetárium meghívásához hozzájárult a Takarékossági Hőmérő akció is.

Köszönjük mindenkinek, aki segítette a cél elérését. Januárban kitűzzük az új célt, kérjük, figyeljetek a környezetetekre, hogy az új célt is megvalósíthassuk.

 

December 13-án, a Luca-napi fonalfűrészelő versenyen eredményesen képviselték iskolánkat Csomai Bianka és Varga Virág 7. c osztályos tanulók.

Szívből gratulálunk a tanulóknak és felkészítőjüknek Bán Mihály tanár úrnak.

 

Most a köszönet percei következnek. A diákönkormányzat nevében szeretnénk megköszönni, hogy Pfenning Hanna a zenekonzerv ismertetőit hetente felkészülten olvassa fel diáktársainak. A lejátszandó zeneszámokat viszont csak akkor hallhatjátok a felső tagozaton, ha ez idő alatt csendben vagytok

Tóka Máté anyukájának, Licsárné Erika néninek köszönet, hogy velem együtt a jótékonysági sütivásárra süteményt hoztak, mindenkinek aki vásárolt és nagy-nagy köszönet Lőrincz Panna, Zalai Dorina és Németh Lili a 6.b-s diákoknak, akik segítettek az árusításban, így 4.900 Ft-al támogathatjuk a veszprémi állatvédőket és védenceiket.

Csillag Zsoltnak köszönöm, hogy segítségemre volt a fenyődíszítésben. S Bödöböcz Emmának és Schäffer Johannának az 5. b-ből, hogy segédkeztek a teaosztásnál az adventi kézműves délutánon, amely köszönhetően tanár kollegáim segítségének ünnepváró hangulatban tellett.

 

Elismerés és jutalom jár Érsek Mózes és Pölös Petra 5.a osztályos diákoknak, hogy gyönyörű szép saját készítésű díszeik is ékesítik a karácsonyfánkat. Kérem őket, hogy a mai napon a 2. szünetben vegyék át a jutalmukat Zsuzsa nénitől.

 

A közelmúltban volt Diótörő és egérkirály c. mesemusical bemutatója Petőfi Színházban, melyben Hunyadvári Ádám 8. c osztályos diákunk gyerek színészként is hozzájárult a karácsonyi történet színpadi sikeréhez, köszönet Ádámnak is, hogy öregbíti iskolánk hírnevét. Ajánlom megtekintésre mindenkinek.

S még egy rövid gondolat, jó volt tapasztalni ebben az évben, hogy komolyan veszitek a csend percek kezdeményezést és köszönet Bán Misi bácsinak, hogy megtalálta a lehetőséget arra, hogy legalább a percre elcsendesedjünk és figyeljünk magunkra, ne csak így az ünnepek idején.

 

Az OKOSKODÓ eheti kérdésére adott jó választ Bikádi Csongor ismerteti.

Bikádi Csongor: Jézus Betlehemben született, amely a mai Izrael területén található. 42 jó megfejtőnk volt Ági nénivel együtt. Köszönöm a megfejtéseiteket.

 

Kedves diákok! A legtöbb jó megfejtőt a január 7-ei adásban ismertetjük, Csongornak pedig köszönjük az feladványait.

 

A Városi diákolimpián, úszás sportágban Bánó Olivér 1. és 2. helyezést és testvére szintén a 2. b- ből Bánó Szilárd 4. és 5. helyezést ért el. Asztalitenisz sportágban Répási Csanád 2.b osztályos tanuló a 3. helyen végzett.

 

A téli szünidő után, január 7-én találkozunk újra. Kívánom, hogy a téli szünidő hozzon sok élményt, tartalmas kikapcsolódást és jó pihenést mindenkinek.

 

Márai Sándor karácsonyi gondolataival kívánok a magam és a Diákönkormányzat nevében békés, boldog, örömteli karácsonyi ünnepeket! Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.

 

Végezetül egy talmud legenda tanulságát szeretnénk megosztani veletek, amely a szeretet mindent legyőző erejéről szól. Egyúttal meghitt, meglepetésekkel teli karácsonyi ünnepeket kívánunk nektek és sikeres újesztendőt!

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK! (Vivien, Zsuzsa néni, Ádám)

 

 

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum