Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

Sulirádió

2018.november 19.

 

Jó reggelt, szép napot kicsiknek és nagyoknak, a sulirádió november 19.-ei adását hallhatjátok, melynek hírei az iskola honlapján is olvashatóak.

Kedves felsős diákok! Várjuk a karácsonyfa dísz pályázatra munkáitokat, melyet december 10-ig adhattok le, névvel ellátva a főépület portáján. Természetesen munkáitokat díjazni is fogjuk.

 

A pénteki felsős diáktanács ülésen, örültem, hogy szinte minden felsős osztály képviseltette magát és sok jó ötlet, észrevétel hangzott el, különösen az elektronikus naplóról. Az ötlet ládába érkezett javaslatokat hamarosan olvashatjátok faliújságon.

Örülnénk, ha a jövőben névvel ellátott észrevételek érkeznének, hogy értsük az ötletgazda pontosan mit szeretett volna kérni. Sajnos azt nem tudjuk elintézni, hogy minden tízóraira pizza legyen.

Kiváncsiak lennénk arra, hogy mi a véleményetek az iskolai menzáról és az E-krétáról?

 

Kérem a diáktanács tagokat, hogy a jövő héti osztályfőnöki órán tájékoztassátok társaikat az ülésen elhangzottakról.

Kedves felsős diákok! Jómagam sajnos azt tapasztalom, hogy az ebédlőbe belépve kevesen tisztelitek meg a konyhai személyzetet-akik viszont nap, mint nap kedvesek és figyelmesek velünk-, hogy köszönjenek és még kevesen vannak azok, akik megköszönik azt a finom ebédet, melyet fáradságos munkával tesznek a tányérunkra.

Higgyétek el a kedves köszönés és egy őszinte köszönet az ebédért jól esik a konyhás néniknek, így örülnék, ha mindenki egy kicsit jobban figyelne erre a jövőben.

 

Megkérem Bikádi Csongor 5. b osztályos diákot, hogy az Okoskodó eheti kérdését tegye fel diáktársainak, egyúttal köszönjük Csongornak a feladványokat, melyeket hetente  tesz fel  a téli szünidőig.

Bikádi Csongor: Melyik tűlevelű fának hullik le a levele ősszel?

 

Kedves diákok! A szépíró verseny eredményhirdetésére ma a 3. szünetben vár Benneteket a könyvtárban Wéber Csilla néni.

 

Mikulás kupa házi kispályás labdarúgó bajnokságot hirdetünk december első hetében a tesis munkaközöséggel. A felhívást hamarosan olvashatjátok a faliújságon.

 

Szeretettel kívánunk boldog név- és születésnapot az ünnepelteknek. Megköszönve figyelmeteket, tartalmas, szép hetet kívánok.

Köszönjük figyelmeteket, most átadom a szót Márta néninek.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum