Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 1 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

Sulirádió

2018.november 12.

 

Kedves dózsás diáktársak, jó reggelt kívánok mindenkinek.

Zsuzsa nénivel és Viviennel együtt kívánunk nektek örömteli hetet, és szép és mosolygós napot Szent András havának második hetében.

Kányádi Sándor: Jön az ősz című versével köszöntelek Benneteket. Jön már az ismerős széllábú, deres ősz. Sepreget, kotorász, meg-meg-áll, lombot ráz. Lombot ráz, diót ver, krumplit ás, szüretel. Sóhajtóz nagyokat, s harapja, kurtítja, a hosszú napokat.

 

Kedves diáktanács tagok, pénteken 14 órakor tartjuk a soron következő rövid megbeszélésünket most kivételesen nem a könyvtárban, hanem a 004-as teremben, Zsuzsa nénivel együtt kérjük, osztályonként legalább 1 fő jöjjön el.

Az ötletládába érkezett javaslatokon kívül is várjuk az osztály közösségek észrevételeit.

 

A Szép karácsony, szép zöld fája elnevezésű a karácsonyfadísz készítő pályázatot az idei évben ismét meghirdeti a felsős diákönkormányzat, a részletes kiírás a hét közepétől lesz olvasható a DÖK faliújságon.

Kedves felsős diákok! Örülnénk, ha ötletes egyedi készítésű díszeitek,- melyeket természetesen díjazunk is- díszítenék iskolánk fenyőfáját.

Szeretném megköszönni a szervezők nevében a sikeres és jóhangulatú Márton napi bál előkészületeihez nyújtott segítségét azon felsős diákoknak, akik pénzeken délután segítettek a székek pakolásában.

 

Okoskodó játékunkban Hamerli Luca múlt héten feltett kérdésére adott jó választ és a jó megfejtő nevét Luca ismerteti.

Hamerli Luca: Az első Disney rajzfilmet 1928-ban forgatták Amerikában, jó megfejtőnk Marton Dániel 7. b osztályos diák volt, gratulálunk neki.

 

Az elmúlt egy hónapban feltett kérdésekre a legtöbb jó választ Marton Dániel 7. b osztályos diáktól kaptuk, Dani a diákönkormányzat jutalmát  a mai napon a 2. szünetben veheti át tőlem, gratulálunk.

 

Aki szeretne kérdést feltenni diáktársainak az a héten adja le azt Zsuzsa néninek.

 

Diáktársaimmal és Zsuzsa nénivel együtt szeretettel köszöntjük a születés és névnaposokat, egyben megköszönjük a kitartó figyelmeteket. Most átadom a szót Márta néninek.

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum