Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

2018.február 26.

 

Sziasztok, jó reggelt kívánok és elsősorban jó egészséget kívánok mindenkinek! Az elmúlt két hétben sokakat döntött ágynak az influenza, reméljük, lassacskán mindenki visszatér közénk .

 

Szép napot kívánok! Kishalmi Andi néni értesített bennünket a „Tél legjobbjai” versengésről, melynek lebonyolítására múlt pénteken adott lehetőséget az időjárás. A küzdelem remek hangulatban, igazi versenyszellemben telt. A tanító nénik és a gyermekek is izgalommal gyülekeztek a sportpályán. Annyi hó ugyan nem volt, hogy hóvárat tudjanak építeni a versenyzők, de szánkóhúzásra bőven elegendő volt. A viadal győztesei ismételten az „ A” osztályok voltak, az 1. a, 3.a,  4.a tanulói. Második helyezettek a „C” és „D” osztályok, harmadik helyen a „B” osztályok gyermekei végeztek. A „Tél legjobbjai” vándorkupa birtokosai ismét az „A”- sok! Gratulálok a győzteseknek, minden odaadóan küzdő versenyzőnek és a lelkes szurkolóknak!

 

Kedves felsős diákok! Idén is sor kerül – az angolos munkaközösség szervezésében- a hagyományos Szent Partik Napi rendezvényünkre a Dózsa Iskolában. Bízunk benne, hogy szép időnk lesz és március 13-án, kedden délután 2 órakor meg tudjuk tartani a zöld felvonulást. A programot idén is megelőzi egy plakát-verseny. A téma ezúttal: NÉPVISELETEK A VILÁG KÖRÜL. Kisné Hudák Kata néni és kollégái várják minden felsős osztály jelentkezését, a németesekét !!! is. Az elkészült plakátokat jutalmazzuk, az első három helyezett ZÖLD TORTÁT kap ajándékba!!!! Jó munkát kívánunk, és találkozunk a Szent  Patrik napi felvonuláson!!!!”

 

Nagyszerű versenyeredményről kaptunk hírt, a Bolyai Természettudományi csapatverseny Észak – Pannóniai körzeti fordulóján iskolánk tanulói 1. helyezést értek el. Csapattagok a 6. b osztály tanulói voltak, név szerint Érsek Titusz, Marton Dániel, Forintos Viktor és Grám Botond. Gratulálunk nekik! Az országos döntő márciusban lesz Budapesten. Felkészítő tanáraik: Horváth Miklós, Nagyné Csapó Marianna

 

Egy felhívást szeretnénk közzé tenni. A kosárlabda tömegsport időpontja megváltozott. Az új időpont: péntek 15.15 órakor, 1-es tornateremben, ahová 6. 7. 8. osztályos fiúkat várunk.

 

A felsős diákönkormányzat házi focibajnokságot hirdet, melynek időpontja március 9-én, péntek 14 óra, az 1. tornateremben. A részletes verseny kiírást hamarosan a DÖK faliújságon és a honlapon is olvashatjátok.

 

A diáktanács következő ülését március 2-án, pénteken 14 órakor tartjuk a 004-es teremben. Március 1-től kérem 8. a osztályt az iskolatej és gyümölcsszállításra. Egyúttal köszönöm a diákönkormányzat nevében a 7. a osztály igényes februári faliújságját valamint a folyosói ügyelet  figyelmes ellátását.

 

Okoskodó játékunkban ezen a héten azt kérdeztem, hogyan nevezik azt az utolsó napot a farsang idején, amikor még nagy lakomákat tartanak, ez a nap a torkos csütörtök, két helyes megfejtőnk Répási Gellért és Kovács Botond a 4.a-ból, gratulálok, ügyesek voltatok. S mivel már bőven a böjtben járunk, az utolsó kérdésem az lenne a farsangi témakörben, hogy hány napig tart a böjt, s mit volt tilos ilyenkor enni?

 

Továbbra is várjuk a zenekonzerv dobozba – névvel- a javaslataitokat a lejátszandó zeneszámokra. Sok örömet és boldogságot kívánunk a név és szülinapos diákjainknak, legyen szép hete minden diáktársamnak ezen gondoltatok jegyében köszönünk el Zsuzsa nénivel együtt, átadva a szót Márta néninek.  

egy hozzászólás “SULIRÁDIÓ”

  • Nyilas Csilla:

    Nagyszerű eredményt értek el a Bolyai Természettudományi Csapatversenyen a 4. a osztály tanulói is, ahonnan idén 2 csapat is kedvet kapott, hogy összemérjék tudásukat a régióban. A 67 csapatból a III. illetve IV. helyet szerezték meg a lelkes diákok. Csak így tovább, lesz természettudományi verseny jövőre is!

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum