Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 1 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

2018.február 12.

 

Sziasztok kedves dózsás diáktársak! A sulirádió február 12-ai adását hallhatjátok. A hétvégét a farsang jegyében töltöttük, szerintem a dózsás farsangon remekül szórakoztunk, köszönhetően az alsós és felsős diákönkormányzatnak, a segítő tanároknak és szülőknek, egykori dózsás diáktársaknak és a felsős farsang hangulat felelősének, egykori diákunknak Szalai Attilának.

Kérünk Benneteket, aki szeretné a farsangon készült jelmezes fotóit ,videóit ,  élménybeszámolóját megosztani a honlapunkon, az küldje el azt iskolánk e-mail címre, amelyet a honlapunkon és a DÖK faliújságon is közzéteszünk.

 

Szép napot kívánok dózsás diákok! Csatlakozva Ádámhoz, ahogy magam is tapasztaltam kicsik és nagyok is remekül érezték magukat, ismét jó kis mulatság volt az ez évi dózsás farsang. Örültünk, hogy mindenki kulturáltan tudta jól érezni magát. Kíváncsiak vagyunk a véleményeitekre, melyet az ötletládán keresztül szívesen fogadunk. Ezúton szeretnénk megköszönni a diákság nevében valamennyi támogatónknak a tombola felajánlásokat. Sok diák is küldött értékes tombolatárgyakat. Külön köszönetemet fejezem ki a tombolaárusításban segítő Titanillának, Dorinának, Petrának és Szabinának a 8. c-ből, a tanár kollegáknak, az iskola valamennyi dolgozójának, a szülőknek és minden diáknak, akik a helyszínek dekorálásában, berendezésében és a lebonyolításban segédkeztek. Külön köszönet a Keller Cukrászatnak a finom tortákért és a Hungast- BakonyGasztnak az ízletes teáért.

 

Az elmúlt hónapban a 6. a osztályos lányok által feltett kérdésekre a négyből néhányan két kérdésre tudtak jó megfejtést adni,így sajnos most nem tudjuk őket jutalmazni. Ellenben a múlt heti kérdésemre, hogy mettől-meddig tart a farsangi időszak 12 jó megfejtés érkezett. A farsang vízkereszttől- ami január 6.-án van-  hamvazószerdáig tart. Különösen a sok helyes választ kaptunk a 4.a-soktól, ők Répási Gellért, Bogdán Dalma, Tóth Gergő, Érsek Mózes, Ender Ricsi és Karli Benedek, Hamerli Luca, Vámosi Ferdinánd, valamint Szilák Noémi a 3. á-ból, a 2.b-ből Horváth Liliána, Tóth-Fenyvesi Zoé és Knoll Henrietta.

 

Zsuzsa néni eheti kérdése a farsang témakörben a következő, melyik a legkedveltebb és legismertebb álarcos felvonulás hazánkban ?

A DÖK faliújságnál kihelyezett ZENEKONZERV dobozba várjuk a javaslataitokat ebben a hónapban lejátszandó zenékre.

 

Szép és mosolygós napot, élményekkel teli hetet kívánunk! Szeretettel köszöntjük Zsuzsa nénivel együtt a név- és születésnapjukat ezen a héten ünneplőket, sok örömet és boldogságot kívánva nekik!

Köszönjük a figyelmeteket és átadom a szót Márta néninek.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum