Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 1 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

  1. február 05.

 

Sziasztok kedves dózsás diáktársak! A sulirádió február 5-i adását hallhatjátok. Szeretettel köszöntjük Zsuzsa nénivel együtt a héten név- és születésnapjukat ünneplő diákokat, sok örömet és boldogságot kívánva nekik.

 

Kedves felsős diákok! A február 9- ei felsős farsanggal kapcsolatosan néhány információ szeretnék megosztani veletek. Szívesen fogadunk tombolatárgyakat, melyet a főépület portáján adhattok le szerdáig. Kérünk Benneteket, hogy olyan tombolatárgyakat hozzatok, melyet ti is szívesen hazavinnétek. Örülnénk, ha tudnátok hozni vagy készíteni a farsangi dekorációt is (pld. lufi, girland stb.) Köszönjük a 8. c-s lányoknak a vállalást, ők 100 Ft-os áron árusítják majd a tombolát a farsang napján 18 óráig. Az idei évben is sok értékes nyeremény találhat gazdára. A belépőket 16 órától 400 Ft-os áron lehet vásárolni a főépület bejáratánál és szívesen fogadjuk a szülők segítségét is a büfében.

 

Zsuzsa néni kéri, azon osztályok diákjait vagy osztályfőnökeit, akik beöltöznek vagy műsorral készülnek, hogy a portán elhelyezett jelentkezési lapon előzetesen iratkozzanak fel a mai napon. A farsang napján már nem tudunk elfogadni jelentkezést.

 

Kedves 7. és 8. osztályos diákok! A Hevesy György kémiaversenyen induló 7. és 8. osztályos tanulókat a mai napon, a sulirádió adása után várja Niki néni az iskolai könyvtárban. 

Január 28-án megrendezett siófoki teremfoci bajnokságon Anisics Attila 2. c osztályos diákunk csapatával ezüstérmet szerzett.

 

A Bem matematikai verseny körzeti fordulóján Ondró Máté 2. c osztályos tanuló kiemelkedő, 1. helyezést ért el.

Köszönjük Kerékgyártó Fanni és Magyar Lili 6. a osztályos diákok állatvilág témakörben feltett érdekes kérdéseit, a múlt heti kérdést és a megfejtést Fannitól hallhatjuk. Az Okoskodó műveltségi játékunk értékelésére a jövő héten kerül sor, azon tanulókat jutalmazza a diákönkormányzat, akik legalább három kérdésre jó választ adtak a négy kérdésből. Nos halljuk az eheti Okoskodó megfejtését.

 

Melyik magyar kutyafajta tud a legjobban bárányokat terelni? A jó megfejtés a puli volt.

Nagyon örültem, hogy 38-an válaszoltak helyesen a kérdésemre. Sokan küldtek jó megfejtést a 2. a , 2. b, 6. b, és 5. a osztályból, neveitek hamarosan olvashatóak lesznek a diákönkormányzati faliújságunkon. Sajnáltuk, hogy néhányan nem írtátok teljes nevet, így őket nem tudtuk jó megfejtőként figyelembe venni.

 

Kedves diákok! Bán Misi bácsi ötlete nyomán ezen a héten megkezdődik az iskolarádió kísérleti adása, a ZENEKONZERV, februárban Misi bácsi szerkesztésében. E hét pénteken  az első szünetben egy dalt fogtok hallani, előtte pedig Göndör Dávid 8. A-s diák vezeti fel néhány szóval az elhangzó zenét. A diákönkormányzat szervezésében, a DÖK faliújságnál kihelyezett zenekonzerv dobozba várjuk javaslataitokat, hogy márciustól   milyen zenéket szeretnétek hallani. Kérünk Benneteket, hogy névvel, osztállyal tegyetek javaslatot, vállalva, hogy max. 5 mondatos ismertetőt is írtok majd a dalról vagy előadójáról.

 

Mivel a farsangi időszakban járunk még, így ebben a hónapban a farsang témakörben teszek fel nektek kérdéseket. Szívesen várjuk márciustól az alsó és felső tagozatból is az OKOSKODÓ fejtörőhöz a feladványaitokat.

Zsuzsa néni eheti kérdése mettől meddig tart a farsangi időszak?

 

Szép és mosolygós napot, jó farsangolást kívánunk nektek!

Megköszönve figyelmeteket, most átadom a szót Márta néninek.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum