Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

Sulirádió

  1. február 19.

 

Zsuzsa nénivel együtt kívánunk szép és mosolygós napot kedves dózsás diákok! A népi időjóslás szerint, ha a Zsuzsanna napján megszólalnak a pacsirták már nincs messze a tavasz. Igaz telet sem igazán láttunk, de gondolom azért valamennyien várjuk a tavaszi melengető napsugarakat. Szeretettel köszöntjük a név- és születésnapos diákjainkat, legyen örömteli a napjuk.

Amint arról Anett néni értesített bennünket, szép sikerek születtek a Veszprémi Deák Ferenc Általános Iskola által szervezett, a két fordulóból álló Bem Megyei Matematikaversenyen. A körzeti forduló után a megyei fordulóra évfolyamonként a 30 legeredményesebb diák jutott be. A megyei fordulón nagyon szépen szerepelt két dózsás diák, akik az eredményhirdetésre is meghívást kaptak.

Ondró Máté szerepelt a legjobban a 2. osztályosok között, megyei 1. helyezett lett. Felkészítője: Gálné Gacsal Erika.

 

Az ötödik osztályosok között Vámosi Kamilla 7. helyezést ért el, felkészítője: Széplaki Lea.

 

Mackónapról

Az Okoskodó kérdésére adott helyes válasz, a legismertebb magyarországi maskarás felvonulás a mohácsi busójárás. Jó megfejtőink a 2. b-ből Zalai Lora, Gerlei Hanga, Tóth-Fenyves Zoé, Horváth Liliána, Kuglits Márk, Nagy Lili, Pálffy Noémi, Knoll Henrietta, Szilák Noémi a 3. a-ból valamint Kiss Natália, Albert Anna és Endre Ricsi a 4.a-ból , és a 6.b-ből Geng Viktória , gratulálunk jó megfejtőinknek. 

A következő heti kérdésünk hogy nevezik a farsang utolsó napját, amikor még nagy lakomákat tartanak?

 

A mai napon az 5. a osztály iskola rádiós műsorával emlékezünk iskolánk névadójára, Dózsa Györgyre és hagyományaink szerint a diákönkormányzat,  a közösség nevében a 2. szünetben, névadónk szobránál várja a diákságot egy rövid megemlékezésre és koszorúzásra.

 

Megköszönve a figyelmeteket, Márta néninek adom át a szót.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum