Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ – Frissítve

SULIRÁDIÓ

  1. január 22.

 

 

Jó reggelt kívánok kedves dózsás diákok! Zsuzsa nénivel együtt köszöntünk Benneteket a sulirádió január 22-ei adásával.

 

Szép és mosolygós napot kívánok valamennyi dózsás diáknak! Köszöntjük körünkben Bán Mihály tanár urat.

Nagyon örülünk, hogy Baróti Dorinát jó egészségben már az iskolában köszönthetjük, kívánunk neki mielőbbi gyógyulást és a kupakgyűjtést Dorina javára továbbra is folytatjuk a mielőbbi teljes gyógyulását segítendő.

 

Kedves diákok! A múlt héten a Kerékgyártó Fanni 6.a osztályos diáktársam az állatvilág témakörben tette fel két kérdését az erre adandó helyes választ és a jó megfejtők neveit tőle és a következő heti feladványt pedig osztálytársától, Magyar Lilitől hallhatjátok.

 

Ara papagáj és két idegen macska 1 hónap alatt szokik össze.

Jó megfejtőink Csóka Léna és Schmidt Anna 5. a-ból és Horváth Viktória a 6. a-ból.

Se nem kígyó, se nem csiga még sincs lába? A megfejtéseket csütörtök délig várjuk az Okoskodó ládikába.

 

Kedvős felsős diákok! Szeretném előzetesen is megköszönni, hogy a 8. c- s lányok február 1-től vállalták a tombola árusítását. Szívesen fogadjuk a portán olyan tombola felajánlásaitokat, melyet ti is szívesen haza vinnétek, ugyanígy dekorációs kellékeket (lufi, girland stb.) is hozhattok vagy készíthettek. Buzdítanék mindenkit, hogy jelmezben érkezzen vagy műsorszámmal is készülhet, mert így értékes nyereményekre is nagyobb az esélye.

 

Kedves alsós és felsős diákok! Aki szeret és ügyesen festeget, rajzait az iskola falain is szívesen látná, kérjük, hogy február közepéig jutassa el azokat Lambert Zsuzsa néninek névvel és osztállyal ellátva. Örülnénk, ha a főépület folyosóit és ebédlőit, közösségi tereit a jövőben is munkáitok díszítenék.

 

Kedves diákok! A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le Csekén a Himnusz kéziratát. Bencsik Éva néni szerkesztésében hangzik el most egy verses összeállítás az 5. osztályosok közreműködésével a sulirádió adását követően.

 

Sok örömet és boldogságot kívánunk a név- és születésnapjukat a héten ünneplő diáktársaknak valamint jó egészséget mindenkinek és most átadom a szót Misi bácsinak.  

 

Először a múlt hétfőn írhattuk jóvá a teljes összeget, 10.000 Ft-ot a virtuális számlánkon, mióta a közösségi monitorra gyűjtünk a Takarékossági hőmérő akció keretében. Az Energiafelügyelet tagjával, Kerékgyártó Bencével ellenőrizve az iskolát nem találtunk komoly gondot. Köszönet ezért mindenkinek, aki odafigyel a környezetére.

Az igazgató úrral, Karcsi bácsival egyeztetve úgy látjuk, hogy ha továbbra is rendben lesz minden, akkor február végére meg tudjuk venni a közösségi monitort, és megkezdődhet a műsorszolgáltatás a Dózsa tv-ben. Magyar Lili és Csillag Zsolt vállalták, hogy összefogják a műsorok készítését, tehát náluk jelentkezzen, aki szívesen részt venne tv-s újságírásban, riportok készítésében.

 

Diák-önkormányzati ülésen hangzott el a kérés a zeneszolgáltatás elindítására. A második félévtől megkezdődik az iskolarádió kísérleti adása. Péntekenként az első szünetben egy-egy zeneszám hangzik majd el. A műsort egyben kulturális kalandozásnak is szánjuk, így a zenéről, az együttesről néhány mondatnyi ismertetőt is fogtok hallani. A diákönkormányzat szervezésében szavazni is lehet arról, milyen zenék legyenek a kísérleti adásban. Göndör Dávid vállalta a szövegek beolvasását, nála jelentkezzen, aki segítséget nyújtana a kiválasztásban, a bemondói tevékenységben.

 

  1. 01 22.   Bán Mihály

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum