Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

2018. január 08

 

Jó reggelt, sziasztok kedves dózsás diákok. Zsuzsa nénivel együtt köszöntelek Benneteket, a sulirádió ez évi első adását hallhatjátok. Remélve, hogy valamennyien kipihentétek magatok hétvégén.

Jó reggelt szép napot kívánok! Mosolygós és szép napot kívánok én is mindenkinek és neked is kedves Ádám. Kívánjuk, hogy legyen élmény teli és boldog az új esztendőnk, kísérjen bennünket sok szerencse és teljenek vidáman napjaink.

 

A diáktanács következő megbeszélését ezen a héten, pénteken délután 2 órakor tartjuk a 003-as teremben, ahol többek között a február 9.-ei a felsős farsang előkészületeit megbeszélve, a beérkezett programjavaslatokat is fontolóra vesszük. Ezért a héten még várjuk a farsanggal kapcsolatos ötleteiket. Diáktanács tagok tehát pénteken számítok részvételetekre.

Kedves diákok, az iskolai honlapunk galériájában már megtekinthetőek a felsős ünnepváró kézműves délutánon készült fotók, és továbbra is várjuk írásaitokat, fotóitokat, beszámolóitokat a diákélet történéseiről a honlapra. 

 

Az Okoskodó fejtörő játékunk e havi kérdéseit az állatok témakörben Magyar Lili és Kerékgyártó Fanni 6. a osztályos diákoknak köszönjük.

Lilit kérem, hogy tegye fel az első kérdést.

E heti kérdésem, amire csütörtökig várjuk a megfejtéseiket a következő.

Melyik földrészről származik a kelpie kutyafajta és mi a legjellemzőbb tulajdonsága?

Ebben a hónapban köszönjük a 7. b osztály diákoknak a tej és gyümölcsszállítást, a 7. c osztályosoknak a januári faliújság elkészítését valamint  a 7.a osztályosoknak a folyosói ügyeleti szolgálatot.

 

Az ebédjeggyel rendelkező tanulók, névvel ellátva leadhatják az egész havi jegyüket az ebédlőben, s itt szeretném kérni, hogy aki naponta adja le a jegyét, az pedig ne felejtse azt a táskájában.

Örömteli sport sikerről számolhatok be az újév kezdetén. Január 7-án, Pápán a Hirtenberger Pelc terem labdarúgó kupán az U8-as korosztályban Anisics Attila 2.c osztályos diákunk a csapatával első helyezést ért el. Szívből gratulálunk a kiváló sport eredményhez.

 

Szeretettel kívánunk nagyon boldog név- és születésnapot az ünnepelteknek, élmény dús, szép hetet kicsiknek és nagyoknak!

Megköszönve a figyelmeteket, most átadom a szót Badacsonyi Márta néninek.

 

 

 Lambert Zsuzsanna

felsős diákönkormányzatot segítő pedagógus

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum