Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

  1. december 18.

 

 

Jó reggelt kívánok kedves dózsás diákok! Az idei év utolsó tanítási hetének kezdetén köszöntünk Benneteket, ami igen csak rövid lesz, hiszen csütörtöktől már élvezhetjük is a megérdemelt pihenést.

 

Igazi ünnepváró hangulat fogadta az alsós adventi vásárra érkezőket. A felső tagozatos diákok pedig lelkesen vettek részt a csütörtöki ünnepváró rendezvényen. Nagy-nagy köszönet azon felsős pedagógusoknak, diákoknak, akik hozzájárultak az adventi kézműves délután és teaház sikeréhez. Külön is köszönöm Szilágyi András 8.b, Polgár Sára és Csóka Léna 5. a osztályos és Dóber Dániel 7. b-s diáknak , hogy lelkesen vettek részt a sütik árusításában. A bevételből, amely 8840.- Ft volt, 6.000 Ft-ot adtunk át Baróti Dorina családjának és a fennmaradó összeget a Veszprémi Állatvédő Egyesületnek ajánljuk fel, és ha valaki még a mai napon szeretne adakozni az állatmenhely lakóinak, az keressen fel engem. Egyúttal hálás köszönet mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult a jótékonysági süti vásár sikeréhez.

 

A megyei Diákolimpián, asztalitenisz sportágban Epinger Márton 5.a osztályos tanuló 1. helyezést ért el a 3-4 korcsoportban, az A kategóriában és ezzel bejutott az országos döntőbe. Szívből gratulálunk Marcinak.

 

A karácsonyfadísz készítő pályázatra Holl Zsófia 5. b osztályos diák küldött szép díszeket, amelyek már ékesítik iskolánk karácsonyfáját. A Diákönkormányzat ajándékát a mai napon a 3. szünetben veheti át a DÖK faliújságnál. Komáromy Liza 7. A és Németh Márk 8. C osztályos tanulók eredményesen képviselték iskolánkat a december 13-i  megyei fonalfűrészelő versenyen.

 

Okoskodó múlt heti kérdésére adott helyes választ Font Lili és a jó megfejtők neveit majd Jankovics Blanka osztja meg velünk.

A népszerű tejes édesség, a túró rudi Magyarországról származik

Jó megfejtőink ezen a héten Németh Lili 5. b, Vadas Bence 3.b, Vadas Márk 5.b, Kiss Natália 4.a, Holl Zsófia 5.b, Molnár Diána 6.c, Martonosi Emma 5.b, Hamerli Luca 4.a, Karli Benedek 4.a, Mária Kata 5.b

 

Köszönöm az 5. a osztályos lányoknak az ötletes kérdéseiket, januárban Magyar Lili 6.a osztályos diák az állatok témakörben teszi fel kérdéseit. Január 3-án, szerdán találkozunk újra és az újévi első adásunkban ismertetjük a korábbi legeredményesebb megfejtőket. Kívánom, hogy a téli szünidő hozzon sok élményt, tartalmas kikapcsolódást és jó pihenést mindenkinek. Márai Sándor karácsonyi gondolataival kívánok a magam és a Diákönkormányzat nevében békés, boldog, örömteli karácsonyi ünnepeket! Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.

A 2017. tanév utolsó sulirádió adását hallhattátok, s mielőtt Márta néninek átadnám a szót, örömteli név- és születésnapot az ünnepelteknek és meghitt, meglepetésekkel teli karácsonyi ünnepeket kívánunk nektek!

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum