Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 5 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

TIA Program

tia

Az idei évben is számos, gyermekközpontú ismeretet biztosítunk az angol nyelvet tanuló gyermekek számára a TIA- program keretében.

Ezeket az értékeket a délelőtti és a délutáni időszakban közvetítjük.

Már az első évfolyamon informatikai és angol nyelvi játékos foglalkozások keretében szerettetjük meg tanulóinkkal ezeket a tudományokat.

A második évfolyamon mindezen tevékenységi kör növénygondozási programmal, érdekes fizikai kísérletekkel való megismertetéssel bővül. A Dózsavárosi Könyvtár udvarában, kis parcella dísz- és haszonnövény beültetésével, azok gondozásával tudnak tevékenykedni gyermekeink. Az érdeklődést felkeltve a kísérletek elvégzésére mindenkinek lehetősége nyílik.

Az alsó évfolyam „öreg” diákjai, a 3. 4. osztályosok, a TIA- által nyújtott további lehetőségekkel, az élet közeli helyzetek megtapasztalásával az üzemlátogatások keretében találkoznak.

Természetesen a tevékenységek évfolyamonkénti bővülése az alsóbb évfolyamok tevékenységi körét magában foglalja az életkori fejlődést követve.

Itt még mindig nem ér véget éves tematikánk sora, hiszen a szorgalmi idő leteltével a „Napocska” táborban egészségvédő és biztonságos közlekedési ismereteket közvetítő programot szervezünk sok-sok játék keretében.

No és nem utolsó sorban, de gondoltunk az óvodásokra is, akik közül reményeink szerint szép számban fogják majd az angol nyelvet tanulni iskolánkban. Nekik az ovi-suli foglalkozások idejében korosztályuknak megfelelő kísérleteket mutatunk sok más érdekes program kíséretében.

Mindezek a természet – és társadalomtudományos ismeretek gazdagítják azokat a gyermekeket, akik az angol nyelv tanulását választják iskolánkban.

 

Kishalminé Ágfalvi Andrea

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum