Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 2 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

 

Sulirádió

  1. június 12.

Jó reggelt és kellemes napot kívánok kedves dózsás diáktársaim. Bizonyára már minden osztályban felkerültek a táblára a várva várt vakáció felirat betűi, s leggyakrabban talán most már arról folyik a beszélgetés, ki hol és mivel tölti majd a szünidőt.

Kedves felsős diákok a tanév utolsó suli rádiójával jelentkezünk. Ádámmal együtt köszönjük az érdeklődéseteket, szerettünk volna friss hírekkel szolgálni a dózsás diákélet történéseiről. Külön köszönet azon diákoknak és osztályközösségeknek, akik az Okoskodó műveltségi játékunkhoz küldtek értékes feladványokat.

Nem csak az osztálytársainktól búcsúzunk egy kis időre, de a 8. osztályos diáktársaink hamarosan elköszönnek majd szeretett iskolájuktól. Zsuzsa nénivel együtt kívánjuk, hogy váljanak valóra álmaik, vágyaik és szép emlékekkel gondoljanak vissza egykori alma materükre. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy hiányozni fogtok és   szeretettel visszavárunk Benneteket.

A felsős diáknapot, június 14-én, szerdán 8. 00- 12. 00 óráig szervezzük, amely egy városismereti séta lesz a Benedek hegy környékén. Hamarosan az osztályfőnöki óra keretében, az iskolarádión keresztül, a menetlevél kérdéseihez kapcsolódó előadást hallhatunk Jákói Bernadett, helytörténeti kutatótól.

Kérem, hogy a 7. évfolyam a magyar teremben hallgassa meg a helytörténeti előadást.

A menetlevelet csak szerdán reggel kapjátok kézhez, ezért érdemes lesz jegyzetelnetek. A sétán az osztályok 2 kísérővel vesznek részt, a részletes tudnivalókat osztályfőnökeitek ismertetik veletek . A diákönkormányzatunk, köszönhetően a sikeres papírgyűjtésnek – amiben nagyon sokan aktívan vetettek részt – a felsős tagozatosokat június 14-én- a diáknaphoz kapcsolódva-, az alsó tagozatosokat is június 9-14-e között látja vendégül egy gombóc fagyira vagy jégkására a Vár alatti Völgyfagyizóban. Itt szeretném megköszönni a Póta család támogatását, hisz évek óta kedvezményt kapunk a finom kézműves fagyi árából.

Martonosi Milán kérdésére, ki volt a Pókember első szerelme egy jó megfejtőnk volt Martonosi Emma személyében  és a  jó válasz ………….…. volt. Milán által feltett kérdések a képregényekhez kapcsolódta, a legtöbb jó megfejtést Martonosi Emma küldte a 4. b-ből, így ő veheti át holnap délután 15 órakor a DÖK faliújságnál a DÖK ajándékát.

Szeretném Hunyadvári Ádámnak – a diákönkormányzat nevében-  megköszönni a sulirádiós adásokhoz nyújtott értékes és színvonalas közreműködését. Ádám, jövőre is számítunk rád.

Zsuzsa nénivel együtt nagyon kellemes szünidőt és felhőtlen időtöltést kívánunk nektek. Legyen szép és örömteli napjuk a név-és születésnapos diáktársaimnak. Megköszönve kitartó figyelmeteket, átadom a szót Márta néninek.

Hunyadvári Ádám                                         Lambert Zsuzsanna

  1. c-s diák felsős DÖK segítő pedagógus                            

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum