Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

Sulirádió

  1. május 29.

Jó reggelt, szép napot kívánok nektek kedves dózsás diáktársaim!

A héten már átlépünk Szent Iván havába, amely a nyárelő hava is egyben, nevét Juno istennőről kapta, számos jeles nap kötődik a június hónaphoz. Többek között június első vasárnapján van a pedagógusnap és a nemzeti összetartozás napja is.

Abban a reményben köszöntelek benneteket hogy  tartalmasan és élményekben gazdagon telt azon diákok napja, akik pénteken voltak osztálykiránduláson.

Idén is tartottunk iskolai matematikai versenyt a 2. évfolyamosoknak. Mindegyik osztályból 5-5 tanuló vett részt a versenyen. A legkiemelkedőbb eredmények:

  1. Kocsis Júlia a
  2. Dobos Melinda 2. a
  3. Veres Szofi 2.a

Minden résztvevőnek gratulál és további sikeres versenyzést kíván Dériné Tamás Éva és Nyári Adrienn tanító néni.

A matematika alapműveleti verseny eredményhirdetését a 3. évfolyamnak Ági néni és Dóra néni a mai napon a 2. óra után a könyvtárban tartják. Várnak mindenkit, aki részt vett a versenyen.

A felső tagozatos diákoknak június 14-én, szerdán délelőtt, szervezzük a Diáknapot, amely ez évben egy városismereti séta lesz a Benedek hegy környékén játékos feladványokkal. A részletes programról jövő héten kapnak tájékoztatást az osztályok, de kérném, hogy az osztályt két tanár kolléga kísérje majd el.

Martonosi Milán kérdésére, ki lesz a Bosszúállók film következő főgonosza, a jó válasz Thanosz volt. Sokan küldtetek jó megfejtést az alsó és felső tagozatból is.

Barabás Imre 6.c, Várszegi Zalán 6.a, Hargita Dániel, Schmidt Anna 4.a, Érsek Mózes 3.a, Molnár Diána, Martonosi Emma 4. b, Mária Kata 4.b, Font Lili 4.a, Bella Boglárka 8.b, Zalai Dorina 4.b, László Nikolett 5.c, Németh Zoltán 6.c, Mária Ádám 4.b, Csillag Gréta 4.a, Bán Alexa Dorina, Kovács Botond 3.a, Vadas Márk 4.b, Ender Ricsi 3.a, Segesdi Boglárka Lili 5.c 

 

Az Okoskodó játékunk következő kérdését is Milán teszi fel nektek.

Ki a Marvel képregények írója?

 

Hadnagy Zsóka 8. a osztályos diákunk az Országos Diákolimpiai döntőn 300 m-es futásban 7. helyezést ért el.

Szép sikert hozott a hétvégén, Zalaegerszegen megrendezett  Diákolimpiai döntő. A Veszprém Judo SE versenyezői közül iskolánk diákja  Németh Bulcsú 3. helyezett lett, 5. helyen végzett Frantal Nándor és 7. helyezett lett Windischmann Botond, öregbítve iskolánk hírnevét. További sok sikert kívánunk és gratulálunk a versenyzőinknek és felkészítőiknek.

Legyen szép és örömteli napjuk a név-és születésnapos diáktársaimnak, s Zsuzsa nénivel együtt valaminnyiötöknek élmény dús hetet kívánok. Most átadom a szót Márta néninek.

 

 Hunyadvári Ádám                                      Lambert Zsuzsanna

  1. c-s diák felsős DÖK segítő pedagógus                        

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum