Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 5 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

  1. május 22.

Szép napot, jó reggelt kívánok kedves dózsás diáktársaim!

Jó reggelt kívánok és szeretettel köszöntelek Benneteket dózsás diákok! Most átadom a szót Nagyné Csapó Mariann néninek, aki a természet fotópályázattal kapcsolatban szeretne Benneteket tájékoztatni.

Nagyné Csapó Mariann természetfotó pályázat díjazottjait ismerteti

A tavaszi papírgyűjtésünk eredménye a mai naptól az alsós és felsős épület hirdetőin is megtekinthető lesz, de az már bizonyos, hogy az iskolában és a MÉH telepen átvett papírhulladék összesen 26.560 kg volt, ami hasonló mennyiség, mint amit ősszel gyűjtőtettek. A papírgyűjtésért az osztályoknak járó összeget az osztályfőnökök – amely 16 Ft/kg- szerdán és csütörtökön vehetik fel a titkárságon. A tavaszi papírgyűjtésen az alsós osztályok közül az első helyen a 4. a osztály, a felső tagozatosok közül a a 6. a osztály végzett, s ez a két osztály nyerte el az évi összesített versenyben a veszprémi jutalom programot, melyet a diákönkormányzat jóvoltából vehetnek majd igénybe, egy általuk választott időpontban. Gratulálunk a papírgyűjtésben résztvevő osztályoknak, de minden olyan diákot dicséret illet, aki tett valamit az akció sikeréért.

Az Okoskodó múlt heti kérdésére adott helyes választ, a jó megfejtést küldők neveit osztja meg velünk Marton Dani.

A kérdésemre adott helyes megfejtés a következő volt Németországban, a 20 században, 1941-ben szállt fel az első vadászgép. Ezen a héten Keserű Bese 5. b, és Boncz Ádám 6. c-s diáktársam küldött jó megfejtést. S akik korábbi kérdéseimre a legtöbb helyes megfejtést küldték, ők Csillag Gréta, Font Lili, Schmidt Anna a 4. a-ból, Molnár Diana és Segesdi Lili 5. c-s diákok. Ők a diákönkormányzat ajándékait Zsuzsa nénitől szerdán, délután két órakor vehetik át a DÖK faliújságnál.

Három héten keresztül Martonosi Milán 6. c- diák feladványaira várjuk a megfejtéseket.

Ki lesz a következő Bosszúállók c. film főgonosza?

 

Kedves felsős diákok! Valószínűleg hozzátok kell a kérésemet intéznem, s kérem, hogy gondolkodjon el az, aki ludas a dologban. Visszatérő téma sajnos, a mosdók állapota, gyakran egyesek legurítják a wc gurigákat, a mosdókban a papírtörlővel tömködik tele a WC kagylókat, tudnotok kell, hogy ez könnyen vezethet duguláshoz, mely azután komoly problémákat okozhat. Ezért kérek mindenkit, hogy felső tagozatoshoz méltóan és éretten viselkedve mutasson példát és figyelmeztesse társait is a helytelen viselkedést tapasztal.

Kedves diákok! Bizonytalan ideig szünetel a diákbüfénk, de reméljük, hogy a következő tanévben változatos kínálattal újra tudjuk indítani. 

Diáktanács ülését május 19-én tartottuk, vártam volna javaslataitokat az ez évi Dózsa-díjas diákokra valamint beszélgettünk a diáknap programjáról, s a jelenlévőket tájékoztattam a diák önkormányzati pénzek felhasználásáról is. Sajnálattal tapasztaltam, hogy csak néhány osztály képviselői jöttek el a pénteki megbeszélésünkre, így az 5. a ,5. c, 6. a, 6. b, 7. a diáktanács tagjai. Igazoltan volt távol a 6. c osztály képviselője. Azt szeretném kérni tőletek, hogy a jövőben csak akkor vállaljatok bármilyen tisztséget, ha azt el is tudjátok és el is akarjátok látni, ugyanis Benneteket bíztak meg diáktársaitok a képviselettel, s az az őket is érintő ügyekről és az elhangzottakról más csatornán nem tudnak információhoz jutni.

A matematika alapműveleti verseny eredményhirdetését a 3. évfolyamnak Ági néni és Dóra néni a mai napon a 2. óra után a könyvtárban tartják. Várunk mindenkit, aki részt vett a versenyen.

Törökbálinton, a Magyar Bajnokság táncversenyen I. helyezést ért el gyermek formáció kategóriában Tihanyi Gyöngyvér 3. a és Kormos Lara 3.a valamint Csomai Réka 3.c –s diákunk. Szívből gratulálunk az elsőséghez.

A Tudásbajnokság Országos döntőjén Ondró Máté 1. c osztályos tanuló matematikából az első helyet, Polgár Zsófia 6. c osztályos diákunk természet ismeretből a nyolcadik helyet szerezte meg.

Kellemes napot és jó kirándulást kívánunk az osztályoknak.  Zsuzsa nénivel együtt köszöntjük és sok boldogságot kívánunk valamennyi név—és születésnapos diáktársunknak. Legyen tartalmas, szép hetetek!

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum