Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 8 vendég3 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Sulirádió 2016.november 14.

images-e1465993273542Kedves dózsás diáktársak, jó reggelt kívánok mindenkinek.

A takarékossági hőmérő akció népszerűsítésére kiírt pályázatunk határideje a holnapi napon jár le, Érsek Titusz 5. osztályos diák küldött logótervet, bíztatunk másokat is, hogy pályázzanak, akárcsak a természetfotó pályázatra, melyre december 15-ig lehet munkáitokat elküldeni Mariann néninek vagy Pigler Karcsi bácsinak.

Az idei évben ismét meghirdeti a felsős diákönkormányzat a Szép karácsony, szép zöld fája elnevezésű a karácsonyfadísz készítő pályázatot , a részletes kiírás a mai napon már olvasható a DÖK faliújságon. Díszítsük fel együtt iskolánk fenyőfáját.

Kedves diáktanács tagok, pénteken 14 órakor tartjuk a soron következő rövid megbeszélésünket a könyvtárban, Zsuzsa nénivel együtt kérjük, osztályonként legalább 1 fő jöjjön el.

fffKöszönjük Barnabás feladványait, jövő héten hirdetünk eredményt, s azok vehetik át a diákönkormányzat ajándékaikat, akik négy héten keresztül jó megfejtést küldtek. A téli szünetig Adorján-Csomai Vivien a szintén 5.a osztályos tanuló, a német nyelvterülethez kapcsolódó kérdéseit teszi fel.

Adorján-Csomai Vivien: Németország melyik városában található a legnagyobb városháza, a Rathaus?

Köszönjük annak a 27 pályázónak, akik szép és ötletgazdag munkákat küldtek a színezős pályázatra, melyet továbbítottunk Vámos Robinak a pályázat kiírójának Dunakeszire.

Sajnos ez évben nem nyertünk ezen a pályázaton, de meleg szavakkal gratulált Robi nektek, kívánva, hogy rajzoljatok, színezetek a jövőben is. Kedvetekre. Iskolánk pedig ajándékba kapta a napokban megjelent könyvét, melyet iskolánk könyvtárában már olvasgathattok. Aki szeretné visszakapni a színezős rajzát, az a főépület portáján átveheti.  

Diáktársaimmal és Zsuzsa névivel együtt szeretettel köszöntjük a születés és névnaposokat, s egyben megköszönjük a figyelmeteket. Legyen szép és mosolygós a napotok, s most Jóska bácsinak adom át a szót.

 Lambert Zsuzsanna
felsős diákönkormányzati vezető

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum