Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ 2016.október 17.

images-e1465993273542Szép napot és kellemes hetet kívánok nektek!

Ugyan a papírgyűjtés eredményéről most még nem tudok beszámolni nektek, de hat konténer tellett meg a papírhulladékkal, így a tavaszi 22 tonnát már valószínűleg túlteljesítettük. A dózsás diákközösség nevében itt szeretném megköszönni a Dózsavárosi Baráti Kör, a Polgárőrség, az Őszidő Nyugdíjas Klub tagjainak az önzetlen segítséget, akik reggelente 7.00 órától segítettek a mérlegelésben valamint Hornung Tibor karbantartónak, Pásztor Róbertnek és tanár kollégáimnak Kis Attilának, Rácsai Róbertnek, Horváth Gyulának, Bán Mihálynak és Orbán Zsoltnak, s azon a diáksegítőknek, akik lelkiismeretesen és megbízhatóan végezték  munkájukat.  Öröm volt megtapasztalni, hogy iskolánk egykori diákjai Csiszár Martin és Devecseri Tibor is önzetlenül és lelkesen szorgoskodtak.

A dózsás iskolaölelésről felkerült a honlapunkra Póta László apuka drón felvételeinek felhasználásával és Vajda-Kovács Ági néni szerkesztésével egy színes és hangulatos összeállítás, javaslom, hogy keressetek rá minél többen.

Kedves felsős diákok! A takarékossági hőmérő akciónkhoz kapcsolódva, Bán tanár úr ötlete nyomán a diákönkormányzatunk logó pályázatot hirdet. A november 8-ig várjuk nyomtatott vagy digitális formában olyan logó terveket 10 cm x 10 cm-es méretben, amelyek a takarékossági hőmérő akciónkat népszerűsíthetné, a részletes kiírást már olvashatjátok a DÖK faliújságon.

fffNagyon sok jó megfejtést küldtettek az Okoskodó játékunkra, örültünk az érdeklődéseteknek, s arra buzdítanám az alsós osztályokat, hogy novembertől vállalkozzanak ők is kérdések összeállítására.

 Az okoskodó múlt heti kérdésére adott helyes válasz Három feje volt az alvilág kutyájának, s akik helyes választ küldtek Barbalics Vivien 2.c, Bognár Levente 3.d, Csirke Bendegúz és Kovács Anna 4. a, Endrész Orsolya, Georgi Vilmos, Grám Luca, Horváth Anna, Mészöly Rozina, Migray Bendegúz, Somlai Katalin az 5. a osztályból helyes megfejtést küldtek, Érsek Titusz, Farkas Laura, Geng Viktória, Krebsz Gina,és Marton Dániel az 5.b-ből, Csillag Zsolt, Csomai Bianka, Molnár Diána és Segesdi Lili 5.c osztályos diákok, a 6.a-ból Varju Fanni és Várszegi Zalán, Böröcz Döníz és Faragó Kíra a 6.b-ből, Boncz Ádám, Martonosi Milán, Póta Dániel 6.c. osztályosok és örültünk a 8. b-ek megfejtéseinek Bella Boglárka, Geng Szilvia és Major Eszter küldött jó válasz a feltett kérdésre.

E heti kérdésem továbbra is mitológiai témakört érinti.

Csütörtökig várjuk megfejtéseiteket, havonta a legtöbb jó megfejtést küldők a diákönkormányzat ajándékát vehetik majd át.

Budapesten, október 17-én megrendezett Országos Atlétikai Bajnokságon iskolánk tanulója Kerekes János 6. a osztályos diák 600 m-es futásban 3. helyen, 4×200 m-es váltóval 1. helyen végzett. Szívből gratulálunk!

Aki még nem hangolódott rá kellőképpen a mai napra és az előttünk álló iskolai hétre, azokat egy diák magvas gondolataival szeretném jobb kedvre deríteni.

Megpróbáltam jó lenni, de nagyon unatkoztam.

Legyen örömteli és boldog napjuk a héten név–és születésnapjukat ünneplőknek. Valamennyi dózsás diáknak és tanáriaknak kívánok élményteli hetet.

 

Lambert Zsuzsanna
felsős diákönkormányzati vezető

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum