Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Iskolagyűlés 2016. október 03.

 dok2Az országos diákparlamentet a jövő évben tartják meg, mi az iskolai parlamentet pénteken 14 órakorkor rendezzük meg az iskolai könyvtárban. Várjuk a javaslataitokat, hogy ki az, a diáktársatok, aki diákküldöttként ill. póttagként képviselje majd iskolánkat a megyei diákparlamenten. Várjuk észrevételeiteket, kérdéseiteket, melyet most is fel lehet tenni a jelmondat elhangzása után vagy a diáktanács tagjaihoz juttassátok el a héten, a pénteki találkozónkig, minden olyan témában, ami a mindennapokban érint és foglalkoztat benneteket. Most elsősorban nem az iskolai diákélettel, hanem a diák jogokkal, az iskolai körülményekkel, a tananyag mennyiségével, a tankönyvek minőségét érintő felvetésekkel és a diákönkormányzattal kapcsolatos felvetésekkel foglalkoznánk.

dok2A diáktanácson elhangzottak kérések. A testnevelő tanárok, a mindennapos testnevelés keretében szívesen megszervezik az évfolyamonkénti röplabda, kézi és foci bajnokságot, abban az esetben, ha a javaslattevő diákok felmérik az igényeket október végéig és jelzik azt az ötletládán keresztül.

dok2A diákbüfé látogatottsága nagyon szerény, a kínálatot a szigorú előírások miatt nem tudjuk bővíteni. Továbbra is friss pékáruból készült szendvicsek fogyaszthatóak elérhető áron, s a Pennybe iskola időben, tehát a napközis és tanszobás tanulóknak továbbra sem lehet kimenniük, kérjük is ennek betartását mindannyiotoktól.

dok2Szóba került a diáktanács ülésén az iskolai menza ételeinek minősége. Elfogadva, hogy nyilván van akinek nem mindenfajta étel ízlik, de azért azzal a véleménnyel nem tudok egyetérteni, hogy ehetetlen a menzai étel. Merem ezt azért is állítani, mert látom, hogy sokan közületek, meg sem kóstolják a leveseket vagy a főételt, másrészt magam is naponta itt ebédelek, s nem tapasztaltam, hogy ehetetlen lenne az elénk kerülő ebéd. Ha valakinek konkrétan van véleménye, min kéne változtatni, szívesen fogadjuk az Ötletládán keresztül, s továbbítjuk azt a Bakonygasztnak.

dok2Kérem, hogy a soron kívül ebédelők írják be neveiket, az ebédlői táblázatba, ugyanis csak ebben az esetben engedi előre őket az ügyeletes tanár.

 

dok2Vadgesztenyegyűjtés, átvételi ár 30 Ft-ból 25 Ft az osztályoké lesz, október 14-ig folytatjuk a gyűjtést, a kis házban elhelyezve.

 

dok2Papírgyűjtés: a fiú segítőkre okt. 10-14 között du. 14-17 óráig óránkénti váltásban számítanék, kérem szerdáig keressetek meg.

 

dok2Támogató segítség az égési sérült tanulónknak

(a Dök papírgyűjtési és vadgesztenye gyűjtési pénzéből, az 5 Ft-ból 2 Ft-ot ajánlunk fel valamint a diákbüfé bevételét). A gyógyulását segítendő eszközök, tárgyak, tanszerek, ruházat megvásárlása és az évvégi osztálykirándulásának költségeire fordítjuk a támogatást..

dok2Kupakgyűjtést hirdettünk a 4 éves csabrendeki Pfeiffer szindrómás Kalmár Hannának. Mindkét portán leadhatjátok a gyűjtött kupakokat, melynek kilójáért 50 Ft-ot fizetnek majd az átvevő helyen. Iskolánk az átvevő helyre történő szállítást megoldani nem tudja, de a kupakgyűjtéssel szeretnénk segíteni a kis Hanna gyógyulását, hisz még nagyon sok műtét vár a beteg kislányra.

Október 4-én, kedden a 14. 30 tartjuk a DÖK faliújságnál az Állati rajzpályázat eredményhirdetését.

dok2Az október 6-ai városi ünnepségre osztályonként 2 főt kérnék részvételre, indulás a Dózsavárosi temetőbe 13.30 órakor a főépület portájától, alkalomhoz illő öltözetben. Az ünnepi műsort iskolánk diákjai adják majd. Az aradi vértanúk emlékére szervezett városrészi megemlékezés és koszorúzás 14.00-kb 14.30 óráig tart.

dok2Kedves diákok! Gondolom és remélem, hogy sokan gondoljátok úgy, hogy dózsás diáknak lenni jó! S hogy ezt bizonyítsuk is ország-világ előtt október 7-én, pénteken a 4. órában körülöleljük iskolánkat, majd a 77. iskolalapítási évforduló jegyében elhelyezzük a megemlékezés koszorúját a Dózsa emléktáblánál. Kérek minden osztályt és osztályfőnökeiket, hogy a 4. óra utáni szünetben gyülekezzenek majd a nagy és kis kapunál. Amikor megszólal a zene, mindenki megfogja a társa kezét és a magasba emeli. Amikor elhallgat a zene, akkor hullámzik a diákság, ezt kétszer megismételjük.
Zenére az osztályok bevonulnak az udvarra, a Dózsa emléktáblához, ahol egy rövid műsor keretében egy elsős és egy 8. osztályos diák igazgató úrral együtt elhelyezi a koszorút.
Eső esetén, október 10-én tervezzük a programot megtartani.

                                                     Lambert Zsuzsanna
felsős diákönkormányzati vezető

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum