Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 7 vendég3 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ 2016.szeptember 19.

imagesRemélve, hogy mindenkinek kellemesen és tartalmasan telt a hétvégéje, köszöntelek Benneteket, külön is köszöntve és sok boldogságot kívánva a név-és szülinapos dózsás diákokat. A dózsás sulirádió szeptember 19-ei adásával jelentkezünk.

 Köszöntelek Benneteket én is, szép napot kívánva! Múlt héten tartottuk az iskolai diáktanács alakuló ülését, ezúton is köszönöm a felsős diákok aktív részvételét, sok jó ötlet és javaslat hangzott el. Igazgató úr is jó néhány kérdésetekre válaszolt, de még elhangzott jó néhány kérés, ezért szeretném kérni, hogy a kéréseiteket legyetek szívesek a héten, névvel ellátva az Ötletládába bedobni, hogy érdemben is tudjunk vele foglalkozni.

A mai napon a 3. óra utáni szünetben a tanácskozóval szemben DÖK faliújságnál várom mindazokat a diákokat, akiknek kérése vagy észrevétele lenne a diákönkormányzat felé. Szeptember 27-ig várnám a diák tanács tagjainak javaslatait a diákönkormányzat munkatervére, kérve, hogy beszéljétek át a tervezetet a diáktársaikkal.

Egy nagyon különleges pályázaton való indulásra buzdítanánk az iskola azon diákjait, akik szeretnek színezni, a Vámos Robi színezős játékára szeptember 30-ig lehet jelentkezni, egyénileg, de csoportosan is színezhettek A főépület portáján kicsiknek és nagyoknak való színezőket is találtok, melyet jövő hét keddig adhattok le főépület portáján. Értékes és izgalmas nyeremények várnak rátok, keressétek a kiírást a DÖK faliúságon és színezettek bátran.  

 A diákbüfénk továbbra is vár Benneteket az első és második szünetben, az ebédlőben, ahol elérhető áron jut tízóraihoz, az, aki megéhezett vagy nem hozott magával elemózsiát.

 A felső tagozatos diákoknak újra meghirdetjük Állatok Világnapjához kapcsolódó rajzversenyünket, melyre szeptember 26-ig várjuk rajzaitokat, a részletes kiírást a héten már a DÖK faliújságon olvashatjátok.

  A kupakgyűjtés újra indul, s ehhez szeretnénk a segítségeteket kérni az idei tanévben is. Kalmár Hanna 4 éves csabrendeki kislány, aki egy nagyon ritka betegségben szenved, születésekor a koponyája eldeformálódott, műtéti és kezelési költségeihez történő hozzájárulást támogatnánk a kupakgyűjtési akciónk folytatásával. Hanna édesanyja, Bódis Veronika előre is nagyon köszöni a segítségeteket, egy csepp kis odafigyeléssel együtt sokat tehetünk a kis Hanna gyógyulásáért.

Kérünk mindenkit, hogy bármilyen műanyag palack kupakját gyűjtse, és a két épület portájánál elhelyezett dobozokban helyezze el. Az így összegyűjtött műanyagból granulátumot készítenek majd. Segítsünk együtt a kis Hannának, akire jelenleg is műtétek sora vár, hisz tudjátok jót tenni könnyű, ha sokan segítenek!

Kedves diákok! Lassan érik és a gesztenye, s mi újra meghirdetjük a vadgesztenye gyűjtési akciónkat. Kérjük, hogy az osztályok nevével ellátott zsákokban vagy dobozokban összegyűjtött vadgesztenyét október 3.-a, hétfőig hozzátok és helyezzétek el hétköznapokon a kis ház (szolgálati lakás) előterében. Ha szükséges meghosszabbítjuk az akciónkat.

 Az Okoskodó fejtörő játékunkat októbertől újra szeretnénk útjára indítani, ezért kérem, azon diákokat, osztályokat, akik egy hónapig egy-egy témához kapcsolódva szívesen tennének fel, keressenek meg kérdéseikkel és azok megfejtéseivel. Azon megfejtőket, akik az adott hónapban a legtöbb jó választ küldték a diákönkormányzat jutalmazza.

Heti programajánlóban szeretném a figyelmetekbe ajánlani a hétvégén tartandó Szent Mihály napi búcsút, ahol péntektől vasárnapig tartó rendezvényen, a várszínpadon és a színházkertben is sok színes program, és vasárnap kirakodóvásár is várja az érdeklődőket. Szeptember 24-én, szombaton pásztorkutya találkozó lesz a Kolostorok és Kertek rendezvénytéren.

 Kedves diákok! A Mobilitás hét plakátján megtaláljátok a Critical Mass kerékpáros felvonulás és a hozzá kapcsolódó programokat, melyet szeptember 22-én tartanak Veszprémben. Két keretében. Mivel sokan szerettek bringázni, talán szívesen részt vennétek egy nagy kerékpáros felvonuláson.

 Valamennyi dózsás diáknak és tanárainknak élmény teli hetet kívánok, hisz minden nap új kihívást, de egyben újabb élményt is tartogat.

Legyen szép és mosolygós a napotok!A most elhangzott adásunkat írott formában is olvashatjátok iskolánk honlapján,hetente frissítve sport és tanulmányi verseny eredményekkel.

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum