Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 4 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Szabadtéri tanterem avatása

A ZONTA CLUB VESZPRÉM hagyományos gyertyafényes jótékonysági koncertjének bevételét ezúttal a Veszprémi Dózsa György Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola diák közösségének ajánlotta fel.

Az adományból vásárolt 2 db kültéri asztalt 2016.június 7-én, 14 órától vehették birtokba a dózsás diákok, a kihelyezésre kerülő másik két asztalt a Dózsa Iskoláért Alapítvány támogatásának köszönhetően sikerült kihelyezni.

A Zonta Club Veszprém elnöke, Sulákné Hontai Mária örömmel adta át az adományt, melyet a diákok nagy lelkesedéssel vettek birtokba. Lengyel Károly iskolánk igazgatója elmondta, hogy a Zonta Club 250. 000.- Ft-os adományát, alapítványunk 220 000.- Ft-tal egészítette ki, így sikerült a kültéri asztalok megvásárolása. Köszönet mindazoknak, akik adójuk 1%-val is támogatják iskolai alapítványunkat.

Az eseményről hírt adott a MÉZ Rádió, a Veszprém Televízió valamint a VEHÍR internetes portál is.

A veszprémi klubbal két éve óta alakult ki az együttműködő kapcsolat, azóta már 373 000.-Ft értékben nyújtottak iskolánk diákjainak és közösségének támogatást, többek között az Ambu-baba megvásárlásával, a 8. osztályosok osztálykirándulásának támogatásával, 2 db tuja megvásárlásával valamint a 2 db kültéri asztal megvásárlásával.

Közösen szerveztük meg a „Tégy az erőszak ellen!” előadást szülőknek és pedagógusoknak valamint Csehó Eszter közreműködött a Zonta adventi tárlat megnyitóján, a Petőfi Színházban.

Reméljük, hogy a nyári szünidői táborok lakói nagy örömmel töltik szabadidős programjaikat az árnyas fák alatti asztaloknál, s a következő tanévben kedvelt helyszíne lesz a szabadtéri órák és szabadidős programok megtartásának.

                                                       Lambert Zsuzsanna
Felsős diákönkormányzatot segítő pedagógus

 

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum