Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 6 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ 2016. június 06.

Jó reggelt és szép napot kívánok kicsiknek és nagyoknak.

Az osztályokban a táblára már a héten felkerül a felkiáltó jel és az ó betű, és higgyétek el a várva várt vakáció is hamarosan beköszönt majd.

Aki tartalmas szünidei táborozási lehetőségre gondolt, bőven talál ajánlatot a felsős faliújságon.

Kedves diákok! A holnapi napon, délután 2 órakor avatjuk fel és vehetitek birtokba a kültéri asztalokat. Amelyek reméljük, hogy nem csak a társasjáték, a nagy beszélgetések, hanem a szabadtéri órák kedvelt helyszínei is lesznek a jövőben. Szeretettel várunk mindenkit az udvarunk árnyas fái alatt, a rövid kis ünnepségre.

fffAz Okoskodó fejtörő játékunk megfejtése: A méhészborz a mézkalauz madárral áll különleges kapcsolatban, aki felderíti neki a méhkast. Helyes megfejtést küldtek

Jövő heti sulirádióban díjazzuk majd a májusi jó választ küldő diákokat.

Köszönjük mindazoknak, akik kérdéseket küldtek az év során, bízunk abban, hogy szeptembertől még többen kaptok kedvet, hogy bekapcsolódjatok a játékba.

Kedves felsős diák tanács tagok! Mindazokat, akik a tanévben rendszeresen részt vettek a diák tanács ülésein és munkájukkal segítették a diák önkormányzati rendezvények sikeres lebonyolítását, szeretnénk egy fagylaltozásra meghívni, ezért kérem, hogy június 13-án, hétfőn 14 órakor a főépület portáján találkozunk.

Kedves alsós és felsős diákok! A Dózsavárosi Klubkönyvtár a nyári szünidőben-változatlan nyitva tartással várja-, az olvasni szerető diákokat.

Iskolákban – osztályonkénti programokkal – június 14-én, kedden szervezzük a dózsás Diáknapot.

A Diáknapon, június 14-én vagy másnap június 15-én az iskola valamennyi diákja a Diákönkormányzat vendége egy gombóc fagyira a vár alatti Völgy fagyizóban. Itt köszönöm meg a Póta család támogatását, hogy kedvezményes áron kóstolhatjuk meg náluk a finom kézműves fagyikat. Remélem sok élménnyel gazdagodtok majd a Diáknapon.

 Legyen szép és mosolygós a napotok! Sok örömet és boldogságot kívánok a héten név-és születésnapjukat ünneplőknek és mindenki másnak is.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum