Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ 2016.május 23.

 

Sziasztok, szép napot kívánok kedves dózsás diákok. Bizony jó néhány hete annak, hogy nem jelentkeztünk a sulirádióban.

Köszöntelek Benneteket én is kedves diákok. Elsőként szeretnék beszámolni a sikeres tavaszi papírgyűjtésről, ahol 26.440 kg papírhulladékot gyűjtöttek, közel 4 tonnával többet, mint ősszel, ami elismerésre méltó teljesítmény. Az osztályaink által gyűjtött mennyiség és az eredmények már olvashatóak az iskolánk honlapján, és a faliújságokon. Külön is gratulálunk a legeredményesebb 8.a és az 4.b osztályok tanulóinak. Ez a két osztály végzett az év végi összesített versenyben az első helyen, megnyerve ezzel egy általuk választott időpontban a jutalomkirándulást. Külön dicséretet érdemel a 3.a osztály, akik az őszi gyűjtést nyerték meg az alsó tagozaton és csak egy kicsivel maradtak el az összesített első helytől.

Itt szeretném köszönetemet kifejezni felnőtt segítőinknek így Pásztor Robertnek, Bán Mihály és Kis Attila tanár uraknak, Hornung Tibor karbantartónknak valamint a nyugdíjasklubok, a Dózsavárosi Baráti kör és a Polgárőrség tagjainak. Köszönjük önzetlen segítségüket.

Kedves diákok a kupakgyűjtési akciónk Jázmin műtéti költségeihez történő hozzájárulásként továbbra is tart. Rácsai Robi bácsi továbbítja az összegyűlt kupakokat Jázmin családjához.

fffOkoskodó játékunk legutóbbi kérdésére adott helyes válasz az volt, hogy a gangeszi gaviál az egyik legnagyobb krokodil és India édesvizeiben él.

Gratulálunk és feltenném, eheti kérdésünket-melyet az 5. a osztályosok diákoknak köszönünk-, hol honos a vetési varjú? Megfejtéseiteket csütörtökig várjuk.

Továbbra is várom, a felső tagozatból, a jelentkezéseteket az energia felügyeletbe. Szeretnénk tanév végéig a napernyős kerti bútorokat beszerezni a csillagvizsgáló teraszára, ezért is buzdítok mindenkit a takarékoskodásra és értékeink védelmére.

A héten osztálykiránduláson vagy erdei iskolai program résztvevő osztályoknak élmény teli kikapcsolódást kívánunk.

Bizonyára már többen is tudjátok a veszprémi állatkertben megnyílt a dinopark, amely az állatkertbe váltott belépőjeggyel látogatható.

Legyen örömteli és boldog napjuk a héten név – és születésnapjukat ünneplőknek.

Zsuzsa nénivel együtt köszönjük a figyelmeteket és most átadom a szót Jóska bácsinak.

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum