Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Sulirádió 2016 április 25

Jó reggelt és szép napot kívánok imagesÁdámmal együtt kicsiknek és nagyoknak én is, kívánom, hogy tartogasson a hét élmény dús programokat. Ádám sok dicséretet kapott a Kicsi óriások tehetségkutató válogatóján, s egyáltalán nem esélytelen, hogy bekerüljön az RTL Klub élő adásába. 

A tavaszi papírgyűjtési akciónkat május 2-6. között, hétfőtől-péntekig szervezzük meg. Az összegyűjtött papírhulladékot (karton, újságpapír) naponta 7.00 és 17.00 óráig az iskola udvarán lévő konténernél lehet leadni.

Szeretném kérni a 6. 7 és 8. osztályos fiúk segítségét, naponta délután kettőtől öt óráig, óránként 2 diák számítanék a mérlegelésben és pakolásban, ősszel is többen lelkesen segítettetek, bízom benne, hogy jövő hétre is lesz vállalkozó némi jutalomért.

 Arra is bíztatok minden osztályt, hogy gyűjtsön minél több papírhulladékot, mert az év végi összesítésben első helyen végző osztályok állatkerti kiránduláson is részt vehetnek majd.

Kedves felsős diákok! A diákönkormányzat szervezésében, a csütörtöki Föld napi témanap remélem, hogy mindenkinek élményszerű, szórakoztató, sok új ismeretet nyújtó élvezetes programot nyújtott. Köszönet érte a program szervezésében és lebonyolításában résztvevő tanárainknak és a Balaton-Kertész Kft.-nek az ízletes gyümölcsökért.  

A témanapon, a különböző helyszíneken megoldott feladatokat a május 2- ai hétfő reggeli iskolagyűlésen értékeljük. Ezért 7.50 re valamennyi felsős évfolyamot a felső zsibongóban várunk.    

fffAz Okoskodó múlt heti megfejtése Garfield volt, nagyon sok jó megfejtést kaptunk főként az alsós diákoktól, a neveiteket a diákön kormányzati faliújságon olvashatjátok, ahogy az elmúlt két héten jó választ küldőkét is. Ezen a héten arra lennénk kíváncsiak, hogy kik a Madagaszkár pingvinjei, csütörtökig várjuk megfejtéseiteket!

ddddEddigi megfejtőink:
OKOSKODÓ-Judy Hops (1)
OKOSKODÓ- 3 fő minion (1)

Kedves Kollégák! Kedves Alsós gyerekek! A hulladékból érték pályázatra tojástartóból lehet tárgyakat készíteni. Az elkészült munkákat május 2-ig (hétfőig) kérjük leadni a 3. b osztályba. Jó munkát kívánnak Dériné Tamás Éva és Bánné Borbás Éva tanító nénik.

A Domino Verseny eredmény hirdetésére a résztvevőket, csütörtökön a 2. óra utáni szünetben várja Kishalmi Andi néni.

 Kedves felsős diákok! Kérlek Benneteket, hogy tegyetek javaslatot, május 9-ig az osztályotokat képviselő diáktanács tagjánál, olyan 8. osztályos tanuló személyére, aki kiváló tanulmányi eredménye és példamutató közösségi munkájáért érdemessé válhat az idei Dózsa-díjra. A javaslatokat a május 9-ei diáktanácsülésen beszéljük meg.

11 db aranyat hoztak el Pápáról a dózsás judósok, amint azt Windischmann Ferenctől tudtuk meg. Több mint 160 versenyző vett részt Pápán, a Bakony Kupa judo versenyen, ahol remek eredmények születtek. A Dózsa iskola tanulói közül első helyen végzett Németh Bulcsú, ő idősebbek között is megszerezte a győzelmet, Ezüstérmet Frantal Nándor és Hergovics Soma nyakába akasztották. Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítőiknek.

Székesfehérváron, április 23-án megrendezett Közép-dunántúli Régió Atlétikai 7 próba az U 11-es korosztályban Birnbauer Zsombor 2. b osztályos  tanulónk 2. helyezést ért el. Szívből gratulálunk!

Kerekes János 5.a ás a Dabasi Marcell 5. b osztályos tanulóink a székesfehérvári , április 24-én megrendezett atlétikai versenyen a VEDAC színeiben 2. helyen végeztek.

Szarvas Vilmos 8. b osztályos diákunk , a megyei Teleiki Pál földrajz versenyen 3. helyezést ért el.

A Víz Világnapja plakát verseny eredmény hirdetése szerdán lesz a 2. szünetben a III. sz.. tornateremben.

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a VeszprémFest rajzpályázatát, melynek beadási határideje május 2-a, a kiírás megtekinthető a DÖK faliújságon. Az a 10 diák, aki a zsűri szerint a legötletesebben színezi ki a Tűztorony és a Városháza homlokzati képét –  nálam kérhető sablon-, annak az alkotását fényfestéssel vetítik ki 10 napig a VeszprémFest Fesztiválon és értékes jutalmakat is nyerhet.

Pályázatok kedves felsős diákok, hisz keveseknek adatik meg, hogy az alkotását több ezer ember csodálja nap, mint nap.  

Május első vasárnapján az édesanyákat köszöntjük, egy szál virág, egy kedves vers, néhány szívből jövő szép gondolat is igazi ajándék lehet.

Ágh István

Édesanyám,
virágosat álmodtam,
napraforgó-
virág voltam álmomban,
édesanyám,
te meg fényes nap voltál,
napkeltétől
napnyugtáig ragyogtál.

Ádámmal együtt sok örömet és boldogságot kívánunk a héten név-és születésnapjukat ünneplőknek és mindenki másnak is.

szerk:
Lambert Zsuzsanna
felsős diákönkormányzati vezető

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum