Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Német nemzetiségi sikerek

Dózsás dicsőség az ugodi drámafesztiválon

 Március 22-én rendezték meg Ugodon, a 12. német nemzetiségi regionális drámafesztivált, melyen a 3. a osztályosok remekül helytálltak.
A Regenbogenfisch (szivárványhal) című színdarabot már a nyári német táborban megismerték és megkedvelték a gyerekek, így örömmel fogadták a felkérést a megmérettetésre. Nagy munka várt rájuk, szöveg-és daltanulás, próbák sora. Hónapokon át töretlen lelkesedéssel folyt a munka. Közben elkészültek az igényesen kivitelezett jelmezek is.
Ugodon a gyerekek mindent megtettek az előadás sikeréért és az eredmény nem is maradt el. A zsűri az elérhető legmagasabb fokozatot adományozta nekünk: Urkunde mit Auszeichnung, vagyis kiváló minősítést szereztünk. Örömünk még fokozódott, amikor a zsűri különdíját is elnyertük. Megérte a sok munka, a gyerekek büszkén és boldogan utaztak haza.
Felkészítő tanár Lenkei Judit, a jelmezek elkészítésében Fertig Erzsébet és Kiss Csenge, a koreográfiákban a próbák levezetésében és a kíséretben Fertig Erzsébet és Baum Csabáné működött közre.

Lenkei Judit osztályfőnök

 

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum