Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 6 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Sulirádió 2016.március 07.

imagesJó reggelt, szép napot kívánok kedves dózsás diákok! Szép napot és élmény dús hetet kívánok nektek, hírolvasó társamnak Hunyadvári Ádámnak pedig mielőbbi gyógyulást!

Wéber Csilla néni adott hírt az V. Országos Szépíró Verseny megyei fordulójáról, melyet március 3-án rendeztek városunkban. Iskolánkat 6 tanuló képviselte.

Király Nóra, Hete Botond, Szabó Szabina, Csonka Nikoletta, Borosta Krisztián, Poszmik Lívia. Gratulálunk a résztvevőknek! Külön elismerés illeti Hete Botond 3. osztályos tanulónkat, aki korosztályában megyei harmadikként bejutott az országos döntőbe, ahol nem csak iskolánk, de városunk hírnevét is öregbítheti. Szurkoljunk Botinak együtt áprilisban!

A felsős diáktanács ülésére ma délután 2 órakor várom a diáktanács tagjait az iskolai könyvtárunkba.

A Takarékossági hőmérő akciónk folytatódik, az elmúlt két hétben tapasztaltak alapján, Bán Mihály tanár úr 9. 000 Ft-ot írt jóvá a számlánkon, s hamarosan az is kiderül, hogy az elmúlt héten mennyi pénzzel gazdagítottuk a számlánkat és hol áll a DÖK faliújságnál látható hőmérőnk. Az energia felügyeletben a múlt héten Major Eszteren kívül Nemes Antónia 7. b, Major Mátyás 6. c és Szilágyi András 6. b osztályos diákunk tevékenykedett, lelkiismeretesen végezve a megbízatásukat. Tapasztalataikról most Nemes Antónia számol be nekünk. A felügyelet névsora olvasható a DÖK faliújságon, áprilistól új tagok jelentkezését várjuk a felső tagozatból.

Nemes Antónia beszámolója az energia felügyelet tapasztalatairól

Már látható javulás tapasztalható a takarékosság szempontjából mindkét épületben, de azért még találtunk az udvaron szemetet és égve hagyott világítást is. A diákönkormányzat által támogatott akciónk első eredménye, a biatlon puska beszerzése már elérhetővé vált.

fffAz Okoskodó játékunk február havi helyes megfejtőjét Hunadvári Ádám fogja bejelenteni két hét múlva, s ő veheti át a Diákönkormányzat ajándékát. Ehavi kérdéseinket az 5. c osztály diákjai, magyar feltalálók témakörben teszik fel nektek hetente. Mai kérdésünket Faragó Márknak köszönjük. Ki találta fel a biztonsági gyufát? Iskolánk valamennyi diákjától várjuk a megfejtéseket csütörtökig.

Március 9-én, szerdán délután háromnegyed kettőkor a labdarúgó házibajnokságunk utolsó fordulóján az 5. évfolyam csapatai mérkőznek majd, szeretettel várjuk a szurkolókat is! Szeretném megemlíteni, a 8.b osztálynál Kékesi Szabolcs nevét is,aki szintén erősítette a győztes csapatot, Szalai Ildi néni a későbbiekben a visszavágó lebonyolítását is szívesen vállalta.

Szeretném mindenképpen megemlíteni, hogy a II. félévben az ebédlőben kulturáltabb viselkedés tapasztalható, s ez a diákokon kívül köszönhető az osztály tanítóknak, az ebédlői ügyeletes tanár kollegáknak és napközis nevelőknek is.

Akit érint, kérem ne feledkezzék el a mai és a holnapi napon esedékes étkezés befizetéséről.

Kedves diákok! A főépület alagsorában lévő klubhelyiséget szeretnénk otthonosabbá tenni, hogy ti is jól érezzétek itt magatokat, így kérünk mindenkit, aki szívesen felajánlana társasjátékot, faliképet, az névvel ellátva adja le a tavaszi szünet előtt a főépület portáján. Előre is köszönjük a segítségeteket!

Szeretném felhívni a tanulóifjúság figyelmét, hogy az iskolai ünnepélyünkre március 10-én, csütörtökön 12 órakor kerül sor, kérek mindenkit, hogy alkalomhoz illő, ünnepi öltözékben jelenjen meg.

Szeretettel kívánok a név- és születésnapjukat a héten ünneplőknek sok örömet és boldogságot.

Megköszönöm figyelmeteket, két hét múlva jelentkezünk újra, most átadom a szót Jóska bácsinak.                                                  

  Lambert Zsuzsanna

                                                        Felsős diákönkormányzatot segítő pedagógus

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum