Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ 2016. február 29.

images Sziasztok kedves diáktársak! A sulirádió február 29-ei adását halljátok. Nagy szeretettel köszöntöm a név-és születésnapjukat ezen a héten ünneplőket, külön is azokat, akiknek a mai szökőnapon van a születésnapjuk, hiszen őket csak négyévente köszöntik és rögtön négy évvel lesznek idősebbek.

Remélve, hogy valamennyien kipihentétek magatokat, szép napot kívánok magam is kedves dózsás diákok!

– A diáktanács következő megbeszélését március 7-én, hétfőn 14 órakor tartjuk a könyvtárban. Diáktanács tagok, osztályonként legalább egy fő részvételére számítok a jövő hét hétfői megbeszélésen.

A felsős házi focibajnokság következő fordulóján, március 9-én szerdán 13.45-kor az 5. osztályosok mérkőznek majd.

Zsuzsa néni: Kedves gyerekek!A múlt héten szerdán délután került megrendezésre a 7. és 8. évfolyamnak, a házi labdarúgó bajnokságunk. Amint arról Szalai Ildi néni értesített bennünket a 7. osztályok közül a 7. a és a 7.c osztályok vettek részt a megmérettetésen. Mindkét osztály játékosai sportszerűen játszottak és csodálatos bravúrokkal káprázatták el a szurkolókat. Az osztályok barátságos mérkőzést vívtak vegyes csapattagokkal. A 8. osztályok közül a 8. b és a 8. c osztályok állítottak ki csapatokat. Hatalmas küzdelemben a rendes játékidő végeredménye 5:5 gólos döntetlen volt. Végül a 7-es rúgásoknál a szerencse a 8. b osztályos fiúk mellé szegődött. Így a végeredmény 8:7 lett a 8.b osztály javára.

A 8. b osztály győztes csapatának tagjai Varga Boldizsár, Horváth Benjámin, Szakács Patrik, Szarvas Vilmos, Nagy László Botond, Kékesi Szabolcs, a 8. c osztály csapatának tagjai Förköli Patrik, Slavonics Ádám, Csizmazia Zsolt, Bakonyi Dániel és Krepsz Martin.

Minden résztvevőnek gratulálunk!A szurkolóknak köszönjük, hogy buzdították kedvenc csapataikat.

A Takarékossági hőmérő akciónk második hetének tapasztalatait osztja meg velünk Lambert Zsuzsa néni a felsős diákönkormányzatot segítő pedagógus.

Az energia felügyelet és jómagam tapasztalatai alapján is a Szent István épületben és a főépületben is találtunk letört radiátor szelepeket, több helyütt is maximumra volt állítva a fűtés, néhol szemetes volt az udvar, a felső épületben pedig a lány mosdókban találtunk szétszórt WC papírt és papírtörlőt. Javaslom, hogy valamennyien figyeljünk jobban környezetünk tisztaságára és a takarékosságra., hogy mielőbb elérjük kitűzött célunkat, a biatlon megvásárlását. A hőmérő aktuális állását a

DÖK faliújságnál követhetitek nyomon. Köszönöm Major Eszter 7. b osztályos diákunknak, az energia felügyelet elnökének valamint Nemes

Antónia 7. b és Cseh Eszter 6. c -s diákoknak, az ellenőrzésben való részvételét, ezen a héten Eszter mellett Nagy Mátyás 7.c-s és Szilágyi

András 6. b-s diákok vállalták a megbízatást. Év végéig, heti váltásban, aki szeretne részt venni a felügyelet munkájában, az kérem keressen meg engem.

fffAz Okoskodó vetélkedő múlt heti kérdésére adott helyes válasz: Steph Curry volt 2015-ben az NBA legjobb játékosa. Helyes megfejtést küldtek: Polgár Sára 3.a, és Polgár Zsófia 5.c osztályos diák.

Eheti kérdésünk:

Ki az veszprémi kézilabda játékos, aki iskolánk tanulója volt?

Ha valaki vagy valamelyik osztály szeretne márciusban egy adott témakörben (történelem, Veszprém látnivalói, állatvilág stb.) kérdéseket feltenni az keresse fel péntekig Lambert Zsuzsa nénit.

Zsuzsa néni:Köszönjük a 8. a osztály azon diákjainak,akik aktív és lelkiismeretes szolgálatot teljesítettek a diákbüfében, márciusban a 7. b osztályból szeretnék kérni diákokat a diákbüfébe az első és második szünetben. Köszönjük az 7.c és az 5. a osztálynak a színvonalas januári és februári falújságot.

  1. február 28-án Veszprémben rendezték meg a Honvéd Cross terepfutóversenyt 2300 m-es távon.

Biernauer Dalma 4. b osztályos (10,5 éves) 2 helyezést ért el, a lány 12 éves korosztályban, ideje 11.43, az első helyezett ideje 11.36. Ő 12 éves volt. Birnbauer Zsombor 2. b (8,5 éves) 1 helyezést ért el a fiú 10 éves korosztályban, ideje 11.09, a második helyezett ideje 13. 06. A 12 évesek között ezzel az idővel első lett, ugyanis itt a legjobb idő 11.20 volt, az ő ideje pedig 11. 09.

Felhívnám a figyelmeteket, hogy a farsangról itt maradt tálcák átvehetők a portán. A sulirádió adásának hírei hetente olvashatóak iskolánk honlapján.

Köszönjük a figyelmeteket, szép napot, kellemes hetet kívánok! 

a sulirádió szerkesztői:

   Hunyadvári Ádám 5.c osztályos diák        

Lambert Zsuzsanna felsős DÖK vezet

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum