Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 2 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

TÁMOP 6.1.2. TIE. pályázattal kalandoztunk

Rönkhajítástól  a sárkányhajóig

Photo0007

Iskolánk ősz óta vesz részt egy uniós és kormány által is támogatott, vissza nem térítendő pályázati munkában. Ennek neve „Teljes Intézményi Egészségfejlesztés”, vagyis „TIE”.

Programok és események tucatjait szerveztük ebben a tanévben. Ezek számottevő része szombaton és vasárnap, illetve szabadidőnkben valósult meg.

Tanulóink és szervező munkatársaink részéről rengeteg lemondást, időt és fáradságot követelt a sok-sok iskolai és iskolán kívüli esemény és rendezvény.

Ezek közül most csak néhányat mutatunk be. Iskolán belül: ügyességi és váltóversenyek, Mikulás túra, kerékpáros nap, büfé megújítás, udvarszépítés, padlólabda bajnokságok, táplálkozási ismeretek, csapvízivás népszerűsítés, kötélhúzó bajnokság stb…

Az iskolán kívüli programjainkból:

  • Veszprém –völgyi görög apácák kolostora környékén többször megrendezett, hétpróba programok,
  • Kinizsi, Maratón, Szent László és a Búvár Kund elnevezésű rendezvények, városunkban és Balatonfüreden.

Az érdekes és sokszínű játékok, próbatételek közül a legizgalmasabb a balatoni projektnap volt, sárkányhajózással, vitorlázással, vízimentőkkel, vízirendőrökkel, plakátkészítéssel  és versírással színesítve. Kifogástalan szervezést, gördülékeny rendezést, nagy körültekintést és példás felelősségtudatot tapasztaltunk meg, minden rendezvényen.

Photo0014Photo0010

Köszönjük mindezt elsősorban Bereczki Brigitta, Kiss Katalin, Sigmond András megyei koordinátoroknak, munkatársaiknak, továbbá a közreműködő gyerekeknek, és minden bennük és bennünk bízó szülőnek.

Köszönjük mindenkinek, aki ebben a hosszú, nehéz, felelősségteljes, nagy fáradságot, lemondást követelő munkánkban segített és támogatott minket!

Ezzel a pályázati teljesítéssel, a projekt akkreditált zárásával, iskolánk cca. 2,8 millió Ft értékű tan-és sporteszközhöz, iskolaszerhez juthat hozzá, térítésmentesen.

Talán így is megéri majd a sok lemondás, fáradozás, áldozat, a résztvevők, a megyei, az intézményi projektkoordinátorok kitartó munkája és tengernyi adminisztrációja.

Photo0012Photo0018Photo0008

 

Rövidesen lezárul tehát a közel tíz hónapos TIE program, amely csak a mi iskolánkból mintegy 213, országosan mintegy 30 ezer tanulót érintett, illetve mozgatott meg. Reméljük, ők sem bánják, hogy részt kellett vennünk ezen a pályázaton.

 

Munkatársaim,

Bettesné Lengyel Andrea
Nagyné Csapó Marikann
Szalai Tamásné nevében is:
Veress József

További képek itt megtekinthetőek.

 

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum