Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 8 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Felsős farsang

Ugyan az influenza járvány egy héttel elhalasztotta az eredeti időpontra tervezett programot,de február 13-án, pénteken 17 órától kezdetét vette a felső tagozatosoknak szervezett farsangunk. A tavalyi évhez képest családiasabb hangulatú volt a rendezvény, hiszen jó néhányan még az” ágyat nyomták”, de aki ott volt, az biztosan nem unatkozott.

Újításként a diákönkormányzat tagjának (Szalai Attila 8.b) javaslatára karszalaggal léphettek be a farsangolók IMG_1203a programra, az újítás láthatóan elnyerte a diákok tetszését.

Az est zene-és hangulatfelelőse, Szalai Attila 8.b osztályos tanuló és segítői, többek között Marton Barnabás 8.b osztályos, mindent megtettek azért, hogy mindenki jó hangulatban és kulturáltan szórakozzon.

Örültünk, hogy a jelmezversenyen 5 osztályok (5.a, 5.c,6..a,6.c,8.b) és Kocsis Frida 7.a osztályos tanuló valamint műsoros produkciók is bemutatkoztak. Az első helyet a 6. c osztály érdemelte ki, akik a cirkuszi menetet elevenítették, és ők nyertek el egy gyönyörű és finom tortát valamint egy csoportos belépőt a veszprémi jégpályára. Második helyen az 5.a Hippik a harmadikon a rómaiak jelmezes menete végzett. Különdíjban részesült a legszellemesebb, legtökéletesebb és legszebb jelmezért osztályfőnökükkel együtt a 8.b osztály. A zsűri valamennyi résztvevőt jutalmazta, többek között tortát is nyerhettek a beöltöző osztályok.

 

IMG_1209 IMG_1219 IMG_1226 IMG_1229 IMG_1234

 

IMG_1291A jelmezversenyt követően kezdetét vette a csocsó és első ízben a dartsverseny, a karaoke és a zenefelismerő játékok, asztaliteniszezés, és természetesen a büfé is várta a finom falatokra és hűsítőre vágyókat.

Mint a korábbi években, az idén is népszerű és látogatott volt a tea és kávéház, ahol az 5.b osztály vállalta a házigazda szerepét.

A tombolán megnyerhető értékes jutalomtárgyak is sokakat csábítottak 7.b osztályosok által árusított tombolaszelvény árusítására.

IMG_1323Ez évben is izgatott várakozás előzte meg a 19 órakor kezdődő tombolahúzást, melyhez a tanulókon és a diákönkormányzatunkon (torták és ajándéktárgyak) kívül a Fiat Autószalon, Tesco Globál Zrt., a Cserhát Kft., a Sirály Pizzéria, a Segway Bakony Túra Kft. valamint az MVM-MKB Veszprém Kézilabda Club ajánlott fel ajándékokat. Köszönjük támogatásukat!

A tombolahúzást követően ismertettük és jutalmaztuk a csocsó- és darts verseny helyezettjeit.

A fődíjat, a veszprémi kézisek által felajánlott és dedikált labdáját (Nagy Róbertné Tünde néninek köszönhetően), Lengyel Katalin 7.a osztályos tanuló nyerte meg,de sokan távoztak jutalom tárgyakkal.

A farsangunk zavartalan előkészítését és sikeres lebonyolítását a Dózsa iskola tanári kara és dolgozói valamint a szülők segítették, külön köszönet a büfében szolgálatot vállaló anyukáknak és apukáknak.

A tervezett limbó versenyre és társasjátékozás iránt nem volt komoly érdeklődés és tanulság volt, hogy rövidebbre kell tervezni a tombola húzást.

A diákok véleménye szerint a 17-20 óráig tartó farsang programja változatos és sokszínű volt, örültek a dartsversenynek, dicsérték zeneszolgáltatást, a büfé kínálatát, ötletesnek találták a jelmezeket és szeretnék, ha egy tanévben többször is lehetne tinidiszkó.

A márciusi diáktanács ülésén még értékeljük a farsangot, ezért várjuk a további javaslatokat és ötleteket , hogy jövőre még változatosabb programot szervezhessünk.

 

A szervező Diákönkormányzat nevében:

Lambert Zsuzsanna

Felsős diákönkormányzatot segítő

tanár

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum