Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 3 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Márton napi bál a Dózsa iskolában

Márton napi bál a Dózsa Iskolában
Mint minden évben, idén is nagyon jól sikerült a Márton napi bálunk. Hangulatos és színvonalas műsorszámokat láthattunk a gyerekektől november 7-én, a Dózsa György Általános Iskola német nemzetiségi tagozatától.
A programot a szép gála indította, melyen minden nemzetiségi osztály fellépett. Az osztályok német táncokat mutattak be, felkészítő tanáruk Fertig Erzsébet volt. Az énekkar, Dr. Bojnéczné Ficzere Judit karnagy vezetésével, egy német nyelvű darabbal állt a színpadra, akiket Dr. Bojnécz Gábor harmónikán kísért.
A gálaműsort követően az osztályokban terülj-terülj asztalkám várta a résztvevőket, tanáraikat, családtagjaikat és a meghívott vendégeket. Köszönet érte a szülőknek, akik fáradtságot nem kímélve készültek az estére.
Ezt követően kicsik és nagyok Szent Márton napi hagyományokat követő vidám és játékos feladatokban vehettek részt. Majd tombola zárta a telt házas estét.
A „Martinsbal” idén is vidám hangulatú, a nemzetiségi osztályokat összekovácsoló szép esemény volt a Dózsa Iskolában. A hagyományos mulatság most is teret adott a diákoknak, családtagjaiknak és tanáraiknak a kötetlen beszélgetésekre és az önfeledt mulatozásra.
1 2 3

További képek

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum