Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 7 vendég3 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Márton napi bál

Meghívó

Iskolánk német nemzetiségi tagozatán hagyománnyá vált a Márton nap megünneplése. Igyekeztünk évről évre változatossá tenni ezt a délutánt, azaz a lámpás felvonulást

mindig vidám összejövetel követte. Évek óta érlelődött bennünk az a gondolat, hogy egyszer ezt bállal is kiegészítsük, most megszervezzük. Legyenek ebben partnereink! A megújult épület a tárgyi feltételeket is megteremtette, a tágas aula az ilyen jellegű programok lebonyolítását lehetővé teszi.

Szeretettel meghívjuk Önöket Márton napi batyus bálunkra, melyet november 12-én (pénteken), 18 órától szeretnénk megrendezni. Úgy gondoljuk, hogy a szülők, a gyerekek és a tanárok oldott, kellemes légkörben való találkozása mélyíti az összetartozást és formálja a „Dózsás tudatot”. Minden osztály bemutatja tánctudását. Alkalom adódik közös játékra, beszélgetésre. Tombolasorsolást és táncházat is szervezünk. Jellegéből adódóan sváb zene szórakoztatja a vendégeket a Sváb-party zenekar jóvoltából. Reméljük a tervezett záráskor, 21 órakor, mindenki jó hangulatban indulhat haza, házigazdaként ezért mi mindent megteszünk.

Belépőjegy 300Ft, tombola 100Ft. Minden támogatást szívesen fogadunk.

A német nemzetiségi tagozat pedagógusai

Hozzászólás nem lehetséges.

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum