Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 1 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Étkezési tájékoztató

Tisztelt Szülők, Tisztelt Diákok!

 

A Bakony Gaszt Zrt-vel, és az alvállalkozójával, azaz a História Hangvilla Étteremmel történt egyeztetések után a menzai étkezésről a következő információkat tudjuk megosztani Önökkel:

 

A Veszprémi Dózsa György Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolában  2021. március 16-tól március 31-ig az online-oktatási idő alatt a Szolgáltató két féle módon tudja biztosítani az igénylők számára az étkezést:

 

-Személyes elvitellel a Bakony Gaszt Zrt Egyetemi menzájáról, 8200 Veszprém, Hóvirág u. 6. naponta 11.30 óra és 13.30 óra között.

 

A Szülő saját ételhordóban elviheti gyermeke ebédjét úgy, hogy a konyha dolgozója tányérban kiadja az ételt, amit a szülőnek kell a saját ételhordójába beletölteni, illetve, ha nem tud saját ételhordót biztosítani, akkor a Szolgáltató egyszer használatos műanyag dobozában veszi át az ebédet. A diétás étkezést csak így tudjuk biztosítani.

 

-Egyeztetett címre kiszállítással a História Hangvilla Étterem által CSAK Veszprém-körzet területén, azaz Veszprémben, Veszprém-Kádártára, Gyulafirátótra és Szabadság-pusztára a következő idővallumban: minden nap 10,00 – 13,00 óra között.

 

A kiszállítás vagy elvitel által biztosított étkezési lehetőség diák étkeztetésnek minősül a továbbiakban is. A Tanulók a menzáért ugyan azt az összeget fizetik meg mint eddig, és a kiszállítás/elvitel sem von egyéb költséget maga után. Továbbiakban is a menza ára:

 

Napi díj: …490… ft                  Kedvezményes napi díj: …245…… ft

 

Viszont a diák-étkezéshez, az árakhoz, magához a menza fenntartásához ezek után is mindenképpen szükséges a megszokott formában az étkezési igény leadása a Tanulók/Szülők részéről. Az igénybevételt megelőzően minimum 48 órával korábban, az Intézmény Gazdasági ügyintézője felé kell jelezni.

 

Az étkezési díjakat ebben az időszakban csak bankon keresztül csoportos beszedési megbízással/levonással és átutalással tudjuk rendezni.

 

Akik eddig nem ebben a formában fizették az étkezési díjat, számukra e-mailben kiküldésre kerül a szükséges adat a beszedési megbízás vagy átutalás elindításához Ügyintézőnk által.

 

Az adatvédelmi előírásoknak megfelelően a kiszállításhoz szükséges név és lakcím továbbításához a Hangvilla, mint harmadik fél részére viszont szükséges a Szülők beleegyezése.

 

Az Ügyintéző által e-mailben kiküldött adatvédelmi hozzájárulásokat kell kitölteni, és jól olvashatóan , aláírva szintén e-mailben visszaküldeni számára az igénybe vevők részéről.

 

Az Egyetem Étterem részéről készített menü  megegyezik a Tanuló Intézményében megismert, eddigi 2021. március havi menüvel/étlappal.  /Hungast.hu oldalon és az Egyetem Étterem oldalán megtalálható /

 

A Hangvilla által készített menüt csatolva, vagy a História Hangvilla Étterem , Kávézó és Rendezvényközpont Veszprém, Brusznyai u. 2. oldalon találják meg.

 

Bármilyen kérdéssel, igénnyel a továbbiakban is

Szántó Zsuzsanna –  VeInSzol – Gazdasági ügyintézőt  kell keresni a

szanto.zsuzsa@veinszol.veszprem.hu e-mail címen, vagy a +3620/779-6762 telefonszámon.

 

Veszprém, 2021.03.10.

 

Veszprémi Intézményi Szolgáltató Szervezet

8200 Veszprém, Haszkovó u. 39.

Tel: 0688/425-805

Adatkezelési tájékoztató

Menü március

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum