Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 4 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS 2016. MÁJUS 25.

Kedves 6. és 8. osztályos Tanulók!

 Tájékoztatunk, hogy 2016. május 25-én, szerdán részt vesztek az Országos Kompetenciamérésben. A mérés tesztjei olyan matematikai és szövegértési eszköztudást mérő feladatokból állnak, amelyek elsősorban nem az iskolai tanterv megvalósulását mérik, hanem a tanulóknak azt a képességét, hogy a tanultakat hogyan tudják alkalmazni valódi problémák, helyzetek megoldásában.

Ezen a tanítási napon 7:45 órára meg kell érkezned az iskolába és a kijelölt teremben felmérésvezető tanár irányításával egy tesztfüzetet kell kitöltened. A munkához szükséged lesz íróeszközökre (toll, ceruza), vonalzóra és számológépre, ezeket hozd magaddal! A munka 8 órakor kezdődik és kb. 12 óráig tart. A tesztfüzet kitöltésére 4 x 45 percet fordíthatsz, melyek között 10 perces szüneteket tartunk.

A felmérés részét képezi egy Tanulói kérdőív, melyet a mérés napján hazaviszel, szüleiddel együtt kell kitöltened azt, és másnap visszahoznod az iskolába!

A felmérés eredménye alapján nem csak a Te teljesítményedet, hanem az iskola oktató munkáját is értékelni fogják. Fontos, hogy képességeidnek megfelelően, legjobb tudásod szerint vegyél részt a mérésben! Szeretnénk, ha legalább az elmúlt évek színvonalának megfelelő méréseredmények születnének idén is.

 

Tisztelt Szülők!

A mérés napján gyermekük egy Tanulói kérdőívet fog hazavinni, amelynek kitöltése nem kötelező, de a mérés értékeléséhez nagyon fontos információkkal szolgálhat. Kérem, hogy segítse munkánkat ennek a kérdőívnek a kitöltésével, és május 26-án, csütörtökön küldje vissza az iskolába gyermekével (akkor is, ha nem tölti ki)!

A tanulók mérési azonosítót kapnak. A tanuló személyét csak ennek alapján lehet azonosítani, mert a tesztfüzetet név nélkül töltik ki és az azonosító adatokat titkosan kell kezelni. Ezt a mérési azonosítót egy Névkártya tartalmazza, amit a mérés napján gyermeke hazavisz és átad Önnek. Kérem, hogy ezt a kártyát őrizze meg! Ezzel az azonosítóval lehet majd megnézni a mérési eredményeket (2017. február).

Ha a mérés napján gyermeke nem tud iskolába jönni betegség vagy más ok miatt, kérem, jelezze azt telefonon vagy személyesen reggel 8 óráig. A tanuló hiányzását a Házirendben előírtak szerint kell igazolni!

Együttműködését kérve, tisztelettel:
Veszprém, 2016. május 20.

                              Lengyel Károly                                              Plutzer Ferencné
                                   igazgató                                           a mérés iskolai koordinátora

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum