Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 2 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Glutén-, és Laktózmentes étlap

image001 image004

Tájékoztatás
Allergén mentes ételek fogyasztóinak

A táplálék allergiás ételek a konyhától (ahol allergén összetevőket is felhasználunk) elkülönített, de nyílászáróval nem elzárt helyiségben készülnek.

Az ételek allergénmentes receptúra és az ételkészítési szabályok (Pl.: saját edények és elkülönített megjelölt eszközök) betartásával készülnek el.

Az allergén mentes étlap dietetikus ellenőrzése mellett készül és az ételt diétás végzettségű szakács készíti.

Az ételeket megkülönböztetett figyelemmel készítjük és szállítjuk, esetleges tévedéseinket kérjük azonnal jelezzék az alábbi telefonszámon: 88/424-845. A tévedést a lehető legrövidebb időn belül kijavítjuk.

Fontos, hogy az ételhordó edényeken az orvos által megállapított pontos allergének szerepeljenek.

A névre szóló éthordó edényeket ételmaradék mentesen és gondosan elmosva a nevet ellenőrizve kérjük visszaszállítani.

Az ételt fogyasztás előtt sütőben vagy mikrohullámú sütőben kell felforrósítani.

Fogyasztható: a kiszállítás napján.

Köszönettel: 41. Szakiskola Étterem dolgozói

Glutén-, és Laktózmentes étlap

  1. január 30-tól február 3-ig

 

Hétfő

01.30.

Zellerleves

Sárgaborsó főzelék sertéspörkölttel, kenyér

Kedd

01.31.

Tavaszi hagymaleves

Mexikói rizses csirke

Szerda

02.01.

Sertésraguleves

Káposztás kocka

Csütörtök

02.02.

Minestra leves

Csikós tokány párolt tarka rizzsel

Péntek

02.03.

Zöldséges rizsleves

Tökfőzelék pulykasült feltéttel, kenyér

 

A menü változtatás jogát fenntartjuk.Jó étvágyat kívánunk!Az ételeket előrendelésre készítjük, kérjük előző nap 12 óráig jelezze a fenti elérhetőségeken!

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum